Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (113)

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Veľmi chytľavé a nápadité.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Wolverine, Kuzuri, James, Logan, Daddy... Logan, bojovník unavený životom opäť nachádza zmysel prečo sa ráno prebúdzať. Opäť vyťahuje drápy a síce aj keď už "nie je najlepší v tom čo robí", robí to veľkolepo. Síce sily už nemá na rozdávanie, hnev je jeho motorom a je ochotný pre blízkych zájsť za hranice svojich možností. Príbeh, brutalita, emócie, postavy, všetko to funguje ako namazaný stroj. Neskutočná pocta hrdinovi, ktorý mnohých z nás sprevádzal počas mladosti na filmovom plátne. Jackman je wolverine navždy a je neustále cítiť, že tým žije a dáva do tohto filmu maximum. 9/10

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

Myslím, že potenciál väzenského prostredia nebol využitý. Pozitívne hodnotím originálny nápad a dynamiku príbehu. Po uvedomení určitých absurdností, ktorú sú ale spoiler, zmenené hodnotenie zo 4 na 3.

plakát

Doktor Strange (2016) 

"Pán doktor" kupodivu funguje a je príjemným osviežením filmovej produkcie zo sveta Marvelu.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Krásny snímok o sile rodinného puta ako aj o vnútornej sile a láske. Taktiež o relatívne funkčnej alternatíve, ktorá môže hraničiť zo šialenstvom - záleží od vnútorného postoja diváka. Pre mňa príjemné prekvapenie.

plakát

Interstellar (2014) 

Po druhej projekcii je interstellar rovnako úžasný, rovnako strhujúci, ale samozrejme už viacej pochopitelnejší. Teším sa na tretiu projekciu.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Ako bol prvý diel presýtený humorom, tak je druhý diel nudný a uťahaný, plný zbytočných dialógov a celkovo bez akejkoľvek zápletky. Mal som čo robiť aby som to dopozeral. Očakával som viac.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Čo mi na tom vadilo najviac, bola tá až príliš kreslená krv, najmä v záberoch, kde z niekoho vystrekla krv a keď padal k zemi, tak nebolo vidno žiadnu ranu, s ktorej by tá krv mohla ísť. Ale inak to celkom ušlo, taká oddychovka. Prvý diel bol jednoznačne lepší.

plakát

Bella a Sebastián (2013) 

Detská odhodlanosť nemá hraníc. Veľmi príjemný film v prostredí krásnej prírody a francúzštiny.