Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Jack Nicholson

Jacku, ty kanče! Hihi... U mě tak na stejné urovni jako Hoffman a De Niro!!! Tyto pány nikdo nikdy nepřekoná! Jsou to nejlepší herci jací kdy byli! A Jack Nicholson k tomu navíc ještě přidal svérázné vystupováni i v osobním životě. On je opravdová filmová CELEBRITA!!! Nebudu tady vypisovat moje oblíbené filmy s ním, protože to by byla snad celá filmografie. Úžasný úžasný úžasný!

Robert De Niro

Robert je pro mě absolutní herecký "hrdina". Já ho žeru snad v každé roli... A zvlášť v jeho Mafiánských filmech. Ani nevím co o něm napsat. Snad jen to, že jsem uplně zaslepen jeho dokonalostí. Samozřejmě tou hereckou dokonalostí. :-) Čím víc má člověk něco oblíbeného, tak tím hůř se mu o tom hovoří. Každopádně, Robert Robert Robert!

Dustin Hoffman

Film Absolvent s jeho první velkou hlavní rolí jsem viděl teprve nedávno a paradoxně mě utvrdil v tvrzení, že Hoffman patří mezi největší herce. A jeho již známé a pověstné přípravy na role mě také okouzlují. Dustin je správný "psychouš". Další důležitá osoba světového filmu!

James Woods

Smrt panen, Tenkrát v Americe a Špinavá záležitost! V těchhle filmech mě nejvíc zaujal. Zvlášť na Špinavou záležitost nezapomenu! Úžasný herec, který už na první pohled působí jako gentleman a zároveň jakoby v něm dřímala jakási "zvrácenost". Je sympaťák a na druhou stranu takový nepřístupný. Tak na mě působí. Je prostě dobrej!

Rudolf Hrušínský

Cokoliv říkat k panu Hrušínskému nemá význam. Nejosobitější a bezpochyby nejlepší český herec! Nejdřív jsem tady chtěl vypsat jeho nej filmy. Ovšem velice záhy mi došlo, že to bych musel skopírovat celou filmografii. Takže jen dodám toto: "Škoda že někteří lidé nemohou být nesmrtelní!"

Tom Cruise

Tomík Cruisů, joo jo. Vždycky jsem se na něj díval s rezervou a bral jsem ho jako takového herce co si svůj úspěch buduje na "úhledném" ksichtíku. A taky protože hrával v 90. letech v těch tuctových typicky amerických filmech... A navíc jsem si ho pletl s Bradem Pittem... Ale dneska už vím, že Tom je fakt špičkový herec! Především mě o tom přesvědčil ve filmech Eyes Wide Shut a Magnolia. Tam je Cruise nepřekonatelný!!!

Robin Williams

Všichni tohoto herce známe spíš jako komediálního. Ale mi osobně se vic libí v dramatických rolích. Například v Expres Foto nebo ve Společnosti mrtvých básníků, kde mě doslova monstrózně oslovil!

Tom Hanks

Philadelphia, Forrest Gump, Zelená míle, Zachraňte vojína Ryana, Trosečník, Road To Perdition, Chyť mě když to dokážeš, Terminál, uff... Osm filmů, které by měly podle mého názoru patřit do filmového zlatého fondu. Nebo alespoň se mu přiblížit. A všechny s jedním a tím samým hercem v hlavní roli, Tomem Hanksem. Vynikající herec, který přesně ví, co divák potřebuje. Asi se toto naučil od přítele S. Spielgerga. Kdo ví?! Ale neodpustím si podotknout, že posledních několik let se mi trochu "vykouřil" z hlavy. Ale co, věřím že se znova objeví v nějaké Spielgergovské velkolepé a zábavné podívané. O Hankse obavy nemám.