Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Můj andílek (2019) 

Za Noomi Rapace dávám 4 hvězdy! Jak já ji žeru! Navíc mám dvě malé děti, takže...

plakát

Kryštůfek Robin (2018) 

Ee... To byla ale nuda, chvilkama hluche mista. A jak vezl Medvidka Pú zpatky do Stokorcoveho lesa tak ten zazitek taky mohl být víc zábavnější!!! Jo a ten casovy slet na zacatku byl taky pekne nudny!!!! Nechapu tak vysoke hodnoceni. Jinak samozrejme kvalitni produkce byla znat a to stylizovani scén do obrázků z knižky bylo moc fajn! Hodnotím 2,49 hvězd.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Ty vole to je taková lepší Ordinace v růžové zahradě. A od třetí řady ty jejich vztahy me fakt nezajimaly!!! Děs a trapas! Prostě ordi... Ovsem potom pred revoluci a behem revoluce me to zase bavilo. Takový lehký půměr.

plakát

Pásky z Nagana (2018) 

Je to krásné a dojemné vzpomínání!!! Všechny ty možné příběhy dohromady. Fakt dobry dokument a spoustu zajímavých lidí!

plakát

Tvář vody (2017) 

Začátek docela "wow", až po scénu únosu, pak to šlo dolů a dolů až konec stál za prd. A rozplývat se nad tím jaké to bylo super romantické monster movie či skvělá pocta béčkovým filmům 50tých let je kravina. Věřím že to byl záměr, ale proč?! To si radši pustím ty originál béčkové filmy 50tých let. Jinak Sally Hawkins prostě skvělá a za to dvě hvězdy!

plakát

Dáma a Král (2017) (seriál) 

No řádná "krimi" píčovina... Prostě seroš který existuje jenom proto, aby to pár hercům pokrylo na nějakou dobu jejich hypotéky... A Tereza Hofová mi přímo pije krev... takový právník na mě mluvit ve skutečném životě, tak mu vyprsknu smíchy do ksichtu... :-D :-D :-D

plakát

Bába z ledu (2017) 

Paneboze to byla nuuudaaa az na par scen. Bohdan Slama se asi tak trosku uz zblaznil a zajimalo by me s jakymi lidmi se v osobnim zivote setkava. Protoze tenhle film je takove panoptikum plne divnych lidi, skoro horor. Krome Zuzany Kronerove, ktera hrala bozsky jsou ostatni postavy fakt mimo! Za Kronerku 5 hvezd a za ostatni 1 hvezda. CIli v prumeru 3* za film. Slama by mel natocit semtam neco z jineho soudku, treba pohadku.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Naprostá pecka! Viděl jsem to podruhé a to v TV s reklamami, no normálně mě to bavilo jako prase! A pořád vtipné! A ta hudba, paráda! Ty postavy jsou taky skvělé, herci... Parádní vesmírná, oddechová, barevná zábava. Tenhle film mi sedl bombovně! Poslouchám soundtrack a je fajn. Poctivé 4 hvězdy!

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Takový trošičku lepší průměr. Líbilo, ale nenadchlo. Čekal bych nějaké to nadpřirozeno a kde nic tu nic. Ale vizuálně to bylo fajn no. A nemůžu si pomoct, ale Cohen byl jak dvojník listonoše (pan "bodré podoledne") ze seriálu Haló haló, ovšem ne tak vtipný. A celkově mi to přišlo jako taková směsice takových dětských filmů, kde hlavním hrdinou je malý kluk, který chce rozluštit záhadu a nejlépe když nemá oba rodiče. Dobrodrůžo taky slabé. U dobrodružných filmů musí mít divák pocit, že by to chtěl taky zažít a musí dychtit po dalším průběhu. Tady se tak nedělo. Nevím, v podstatě celkem nuda...