Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Tropická bouře

Tropická bouře (2008)

Klasický Ben Stiller –jedna parodie stíhá druhou a i přes občasné (ale vážně hodně) nechutné scény jsem si tenhle film hodně oblíbila. Spousta slavných herců v jednom filmu a všichni si ze sebe dělají srandu, no, kdo by o tohle chtěl přijít? Já rozhodně ne… Nejlepší je asi Tom Cruise jako vytížený agent, když tancuje… Nechápu, jak se Stillerovi povedlo ho překecat, aby se namaskoval chlupatě jako opice J … Všichni tihle herci (Stiller, Black, Cruise, Robert Dany Jr.,..) dávají dohromady neuvěřitelnou partu rozmazlených (tupých) hvězd, které se budete smát ještě hodně dlouho…. Naprosto si mě získali Už se mi dostalo do ruky i DVD... Moc pěkné bonusy (Jenom tam mohli dát i Rain of Madness,ale co) a i když mám stále radši originální znění a titulky, český dabing nevypadal zas tak špatně (při náhodném posunutí)

Transformers

Transformers (2007)

Výborné obsazení Megan Fox a Shiy LaBeoufa. Bayova režie jen přispěla k dobru. Výbuchy, transformeři, příběh, hlášky... Stále jen doufám, že druhý díl bude aspoň z poloviny tak dobrý.

Zombieland

Zombieland (2009)

Prostě super xD Bavila jsem se od začátku do konce, rozhodně mi sedlo svižné ale ne upsěchané tempo, všemožná pravidla pro přežití hlavního hrdiny, neustálá chuť kovboje na dortíčky (nebo to byly buchtičky? ;D) i podfukářství dvou sester... xD