Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Ďáblova hodina (2022) (seriál) 

Moc mysteriózní filmy nemám rád, ale tento seriál je pecka. Vtáhne to do děje tak, že tu sérii dáte téměř v tahu. Na konci do sebe vše zapadne. Parádní atmosféra, místy úplně mrazí!

plakát

Hrubý střih (2022) 

Tak opět jeden z těch filmů, na který se mi již na disku prášilo. Asi dvakrát jsem jej vždy klasicky proklikal a nic mne nezaujalo. A jak tomu již bývá člověk to nakonec pustí, nic od toho nečeká a pak těch 100 minut uběhne jak nic, PROTOŽE JE TO PECKA !  Nečekejte žádnou akční gangsterku. Vše se odehrává v krámku CUTTERA asi ve třech místnostech. Dialog vtáhne do děje, neustále se něco děje, o zvraty není nouze. Doporučuju všem, kdo má chuť na něco kvalitnějšího jak Marvel nebo DC :)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Pro lidi co nejsou fanoušky Tarantina zřejmě film o ničem. Já některé filmy od tohoto režiséra rád mám, ale tohle je zbytečně zdlouhavá historka o ničem. Kdyby byl film dlouhý hodinu a půl, zbytečné scény by se vystřihaly a vše rychleji směřovalo k parádnímu finále, tak by to bylo mnohem lepší. Film má vysoké hodnocení zřejmě jenom proto, že tam hrají dva z nejlepších/nejoblíbenějších herců současnosti, kteří zahráli bravurně! A posledním 30 minutám. Film jsem sledoval na 3x a místo ho vubec nevnímal... Podruhé ho neshlédnu, aspoň ne celý.

plakát

Vítězové a poražení (1999) 

Nejlepší film v tomto žánru. Ano má velkou konkurenci, nicméně co se týče mě tak nebyl zatím natočen lepší. Doporučuji.

plakát

Uzavřený případ (2011) 

No po přečtení hereckého obsazení by člověk čekal, že ten film prostě musí být dobrej a tak jsem přehlédl hodnocení na čsfd a film shlédnul. No nemůžu říct, že to je nějaký totalní odpad to ne, ale mohlo to být o dost lepší. Navíc některé situace jsou dost přitažené za vlasy, když se nad nimi člověk zamyslí. Průměr 50%

plakát

Muž na hraně (2012) 

Jednoduše mě to bavilo. Napětí, občas nějaké překvápko. Koukatelní a schopní herci. 3* 60%

plakát

Nezvratná diagnóza (2011) 

Čisté drama. Sportovní - ne. Komedie - rozhodně ne. Nicméně pro ty co čekají sportovní pecku ve stylu Any given sunday, Friday night light, apod. tak to rozhodně nečekejte je to čísté drama kde je všehovšudy jedna fotbalová scéna. Ale když shodnotím film jako takový a vynechám to, že jsem od něj čekal úplně něco jiného tak dávám 3*. 55%

plakát

Ve smrtelné pasti (2010) 

K tomuhle filmu jsem se dlouho neměl... ale nakonec jsem to pusitl a nebylo to vůbec zlé, docela překvapení. Co se Smitha týče tak to musí být logicky uvažujímu člověku hned jasné, ale to tu nebudu rozebírat... Každopádně, nápad dobrý, bizardní situace s dvěma vrahy taky dobrej nápad a že tam hrálo všehovšudy do 10 lidí a film proběhl na baru, jednom stole a ve dvou boxech uvnitř pohostinství (odpočívadla) někde před Silver Lakem mi za celý film ani nepřišlo. Takže hodnotím to pozitivně 60%.