Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Cyberpunk: Edgerunners (2022) (seriál) 

Parádní jízda, zkoukl jsem to jedním dechem. Hru jsem nikdy nehrál a vím o ní jen sporadicky. I přes to si mne Cyberpunk: Edgerunners získal po první epizodě. Výborná animace, obstojný příběh, hodně akce tak to mám rád...

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Prvnímu dílu nesahá ani po kotníky. Akce se nekoná, dva ze čtyř v kině usli. Blbej nápad zajít na odpolední promítání Alenky po cestě z vejkendovej pařby na Mělicích, do kina v Pardubicích plnýho dětí. První hvězda za to že jsem neusnul, druhá za slečnu u vstupu do sálu. Když jsme se rozhodovali jestli jít do kina, nebo si na dvě hodiny lehnout do parku, měl zvítězit park místo Alenky v říši divů: Za zrcadlem.

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Tenhle prequel k Fairy Tail opravdu stojí za to skouknout. Člověk ani nemusí znát Fairy Tail, protože Zero se odehrává dávno před jeho dějem. Celý seriál jsem skouknul naráz jedním dechem a byla to super jízda, včetně výborného konce. Až mě trošku mrzí že bylo jen 10 dílů, ale právě i to dělá Fairy Tail Zero super anime, které se nazajídá. Všem vřele doporučuji.

plakát

Sword Art Online (2012) (seriál) 

Po prvních šesti epizodách, jsem mile překvapen. Nevím proč jsem se tomuhle anime tak dlouho vyhýbal. Asi mi přišlo téma o uvíznutí v online umělé realitě hře nudné, ale nakonec pecka. Už chápu proč je to jedno z nejoblíbenějších anime. Tak po shlédnutí celé série musím hodnocení snížit. Na můj šálek kávy trochu moc cukru, asi tak o deset kostek. Autor kombinoval až překombinoval - incestní zápletka, záběry jak z hentai... Když tohle pominu určitě se na SAO dá koukat a nenudí. Sevření hrdla, divný pocit v žaludku a na hrudi 70%.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Film splnil, dokonce i předčil moje očekávání, takže jsem z kina odcházel spokojený, ovšem s touhou po druhém dílu. Pro člověka neznalého her, nebo knih Warcraft, bude film asi trošku ztrácet na zajmavosti. V kině jsem se dostal pouze na promítání ve 3D a s českým dabingem, takže až to zhlédnu v orginále a v technologi po které mě nebolí oči a hlava, možná přibude i ta pátá hvězda :). Nevím, jestli se mi to zdálo, ale Guldan měl snad stejný hlas jako ve hře, což mi přišlo celkem vtipné. Jestli si dokáží další díly udržet aspoň tuhle úroveň, bude to super podívaná.

plakát

Superman se vrací (2006) 

Hrůza. Čučet do zdi dvě a půl hodiny by bylo stejně přínosné jako sledovat Superman Returns.

plakát

Vzpoura údolí (2014) 

Velice zajímavě pojatý dokument o historii lezení. Loupnout tripa v pěti stech metrech nad zemí , to bych si nedal :-)