Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Česká produkce MASH prakticky ještě zdokonalila tím, že vypustila vkládaný sitcomový smích. Jde o dokonalý počin a bezprecedentní, nezdolatelný Everest mezi komediálně dramatickými seriály.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tento klenot obsahuje hlášky k citování pro asi jakoukoli možnou situaci, která se děla, děje, nebo dít bude - v tomto i dalších vesmírech a dimenzích.

Black Books

Black Books (2000)

Dylan Moran, kterej se živí houbama, co mu rostou ve vlasech a olizuje zmražený víno jako nanuka ...

Firefly

Firefly (2002)

Pilot mě hodil na můstek mezi tu divnou partu, ze který se nejspíš stane ještě divnější... Letím s nimi dál... ... o den později: feeling jako kráva... jsem "v tom"! Po deseti minutách 9. dílu sázím hodnocení... Jak se, do hajzlu, tohle mohlo po 14 dílech zrušit? Fakt jděte do prdele, producenti... Poté, co jsem viděl Firefly je pro mě pohádkový svět Star Wars se svými princeznami a vesmírnými ninjy (džedájové, neasi) ještě mnohem, mnohem blbější, než dřív. Mallcolm Raynolds je nejlepší kapitán vesmírný lodi, ever. Dost zajímavý mi tu taky přijde fakt, že prvních 5 minut pilotu je neskutečně otřesných, strašných, céčkových a tak všelijak podobně - šlo o záměr? Mě to, přiznám se, dvakrát odradilo (play ... stop, na to nemam náladu... ) ...

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Po S02E05 říkám, že jde o dokonalej sitcom a soukromě dodávám: "Amen, Abed!" Přidávám do svých TOP10!! "-Batman?" "-Yeah?" "-Are you staying for the party?" "-If I stay, there can be no party. I must be out there in the night, staying vigilant. Wherever a party needs to be saved, I'm there. Wherever there are masks, wherever there's tomfoolery and joy, I'm there. But sometimes I'm not, 'cause I'm out in the night, staying vigilant, watching, lurking, running, jumping, hurtling, sleeping... No, I can't sleep. You sleep. I'm awake. I don't sleep. I don't blink. Am I a bird? No. I'm a bat. I am Batman. Or am I? Yes, I am Batman!" Určitě není bez zajímavosti, že cca 1/6 hodnotících si seriál dala do své TOP10 (opr. 21.2.2011 - už cca 1/5, přesně 97/503) .-) Po S02E13 už směle prohlašuju, že Community se nebojí ničeho a bude parodovat nakonec snad i sama sebe .) "We want Drugs, we want Drugs!" Díl s kostkama (S03E04) je jeden z nejlepších sitcomů ever. (S03E19).

Báječná léta

Báječná léta (1988)

Báječný seriál z báječné doby! Má to nejikoničtější a nejlepší dobovej soundtrack všech dob (nejspíš i nejdražší, když to ČT od 90.let nereprízovala a pravděpodobně nikdy reprízovat nebude). Epizody kde má víc prostoru táta (Dan Lauria) jsou špička, ten jeho nabručenej výraz je prostě dokonalej. Z optiky dospělýho je dost zábavný, jak se hlavní postava Kevin (-se kterým jako dítě nutně sympatizujete a fandíte mu) většinou chová a projevuje jako totální kretén, ale právě i to je na tom báječný (třeba, když zjistí, že jeho holka Vinnie má víc bodů z final testů, než on: "Vinnie, proč jsi mi tajila, že jsi chytrá?" - tohle řekne zcena vážně někomu, o kom celej seriál tvrdí, že je to jeho životní láska ... maximálně boží)

Přátelé

Přátelé (1994)

Jsem v klubu Nenávidím Rachel a mrzí mě, že jsem ho nezaložil. ---- „Abych si to ujasnil. Dostal tě do postele, spal s tebou. Donutil tě říct, že už ti nemusí nikdy volat a nechal tě při tom, že je to skvělej nápad. Ten chlap je můj bůh!” - Zadržte! Ty jsi jí zbouchnul?! - Jo.-A vezmete se?- Néé- Takže je v jináči a ty si jí nevzmeš. Hezky!Výchovnej seriál z přelomu tisíciletí, tý bezstarostný doby, kdy se zdálo, že na světě bude všechno už jen hezký a sluncem zalitý. Zjistil jsem, že to miluju, protože všechny ty promiskuitní, úplně vykriplený karikatury, strašně nenávidím a rád vzpomínám na ty časy, kdy to vycházelo. Mám rád postavu Chandlera, ale po smrti Matthewa Perryho jsem nenaskočil na všeobecnou vlnu "aj luv him". Byl to evidentně slaboch, alkáč a fetka. To já byl taky, ale jednou jsem si řekl, že na to seru. Stalo se. On to nedal a ještě se chlubil tím, že utratil snad půl miliardy korun za léčebny. Milej zlatej, ono je potřeba hlavně chtít, pak to jde samo. Takže sorry, nevim, nad čim se mam rozplývat. V seriálu jsou strašně vidět jeho "období". Je zvláštní na to koukat s tim vědomím. Hele, tlustej - chlast. Hele, vyhublej - kokeš. Hele, ve 30 vypadá na 40 - prášky... Na konci pak bylo až hnusný vidět tu bečku sádla a chemky pod kůží. Takže sbohem, můj, sarkastický vtipy házející, vzore - 20let zpátky.