Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

A co Bob? (1991) 

Lahůdka pro studenty a zájemce o psychologii. Skvělé na procvičení psychopatologie. A navíc parádní komedie s úžasně nasraným Richardem Dreyfussem!

plakát

Avatar (2009) 

Nejsem milovníkem sci-fi, takže jsem se nechala chvíli přemlouvat než jsem šla na tento dlouho očekávaný trhák! Ale můžu říct, že nelituju! Cameronova fantazie je úžasná, dokázal vytvořit nádherný svět s těmi nejbarevnějšími a nejroztodivnějšími živočichy a rostlinami. Opravdová pastva pro oči! Na mě byl film až příliš krutý a bezcitný, těžce jsem nesla, že tam ti Amíci tu krásu surově ničí, ale to byl zřejmě záměr. Film ve mě vyvolal spoustu emocí, třeba napětí, když hlavního hrdinu honí nějaká nestvůra podivná. Společně s 3D efektem a zvuky, které přicházejí nečekaně z různých stran, jste vtaženi do děje! Rozhodně stojí za to vidět tuhle parádu v kině!

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Nechutně americký akční animák! Nevim co si z toho vezmou děti přeškolního věku, snad nic. Celá hvězdička je pro křečka a holuby, ty nemají chybu! Vlastně mají! Bylo jich málo....

plakát

Casino (1995) 

Možná mě budete mít za blázna,ale mě se tenhle film prostě nelíbil! Zbytečně roztáhlý děj, uječená Sharon Stone ani kupa násilí a spleť postav mě neuchvátili, spíš mě totálně zkazili večer! Jedinou hvězdičku dostává De Niro, kterýmu to ve filmu moc sluší. Nic pro slabé povahy a mírumilovné lidi!

plakát

Constantine (2005) 

Dala bych 3 a půl hvězdičky, především za pěkné a originální efekty a nápaditou kameru, která však nevydržela být tak pěkná až do konce. Nelíbil se Reevesův nepřirozeně hluboký hlas, kterým se nás snaží přesvědčit jaký je drsňák. Naopak Rachel Weis nebylo co vytknout! Rozsekl to ovšem konec se žvýkačkou, je vidět, jak se američtí scénáristi zuby nehty snaží vyhnout happyendu.

plakát

Fargo (1996) 

Jooooo?Proč????Za co?Nechápu, co na tomhle kdo vidí!

plakát

Hledám Amy (1997) 

Prý že romantická komedie. Já si teda nejsem jistá. Prvky komedie jsem sice našla ( hlavně skvělé taneční kreace Bena Afflecka), ale nebylo jich zase tak moc. Těžko však tento film zařadit do jakékoliv kategorie. Možná homosexuální drama? Postavy mi přišli dost iracionální, hlavně Allyssa, kterou vůbec nenapadne, že by se do ní Holden mohl zamilovat! Ale i Holden, který má dost absurdní návrh na řešení. A nakonec vlastně ani nevím jak to dopadlo. Ps: Mějte prst na ovládání hlasitosti, protože chvílemi je hlas rozkošné Joey Lauren Adams opravdu k nevydržení. 3 a půl

plakát

Interstate 60 (2002) odpad!

Všem fanouškům tohoto filmu se předem omlouvám! Asi nejsem správný fajnšmekr nebo si nesednu na prdel jen proto, že ostatní film ohodnotili 85%! Nechápu! Je to čudné! Kdyby bylo zařazeno do žánru sci-fi, fantasy, tak možná! Ale stejně mi to přišlo prostě trapný. Zbytečně nadhonocené! Jsem zklamaná.

plakát

Kostka (1997) 

Velmi zajímavý snímek. Líbil se mi námět, i když člověk je z těch výpočtů trochu zmatený, ale herci byli výborní a atmosféra správně napjatá. Není to zbytečně brutální a nízký rozpočet neubírá na zážitku. Rozuzlení mohlo být skutečně o trochu lepší, takže se přikláním k 75%. Doporučuju nepřehlédnout Zajímavosti.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Film, který mi nic nedal! Nechápu ty ovace! Hlavní hrdina je divnej chlapík, kterej rád lítá a vyhazuje lidi, zřejmě proto, že má nějaký komplexy z dětství a nemůže žít normálně. Ale je to taaak přitažený za vlasy a taaaak americký, že mě to prostě neoslovilo! Možná i ty 3 hvězdičky jsou moc.