Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (130)

plakát

Americký gangster (2007) 

Náhodou to dávali v televizi okolo půlnoci a mě se nechtělo spát, tak si říkám, že bych se na to mohl podívat, když to má tak vysoké hodnocení a navíc je to podle skutečných událostí což mám moc rád. Dopadlo to nad očekáváním, hned od začátku jsem zůstal očima přikovený k obrazovce a hltal jsem jeden dialog za druhým v té parádní atmosféře, která mě provázela celý film. Člověk by řekl, že 157 minut je hodně, ale mě to tak nepřišlo. Samozřejmě musím navíc vypíchnout herecké výkony, co taky jiného čekat od této trojce oscarových hvězd. Pro mě výborný film! 90%.

plakát

Antikrist (2009) 

Těžké psychologické drama, které rozdělilo publikum na dva tábory. Ti první ho zatracují, opovrhují, hnusí se jim. Ti druzí ho vynášejí do výšin. Já jsem něco mezi. Stálo by za řeč vyzdvihnout herecké výkony představitelů v hlavních rolích, atmosféru thrilleru až morbidního hororu, ale u mě problém nastal po hodině trvání filmu, kdy jsem se začal hodně nudit a to i přesto, že ze své atmosféry nepolevilo o píď, ale čekal bych v druhé polovině mnohem více gradace. Takhle jenom za silné 3*, ale určitě to mělo navíc. 65%.

plakát

Auta 2 (2011) 

Bez chuti, bez zápachu, bez šmrncu, bez lesku, bez pixaru, z buráka mě bolí hlava, suma sumárum nejhorší pixar, ale na druhou stranu technicky do detailu vypiplaná animace, příště by to už ale nemuselo stačit. 65%.

plakát

Avatar (2009) 

Jediný film, který mě donutil zajít do kina víc než 1krát ( celkem 4 krát ve 3D) a taky první a poslední film u kterého mě 3D plnohodnotně uspokojilo. Pro mě asi nejlepší film za rok 2009, který mě vztáhl do svého děje okamžitě. Když si vzpomenu, jak se mi na Avatara vůbec nechtělo jít kvůli chabému traileru, tak bych si nejraději nafackoval. Ano, je to přelomový snímek , který zůstane v paměti nejenom kvůli rekordním tržbám, ale i tím ,že i když příběh je průměrný, kde není nic originálního, tak to většině nevadí a to jediné mínus odpustí. Pro mě největší 3D kino zážitek, kdy jsem i po čvrtém zhlédnutí měl co dělat abych se nerozbrečel. Jedno z nejlepších guilty pleasure! 100%.

plakát

Avengers (2012) 

Užasný komixový blockbuster ale né všech dob, na můj vkus málo akce a více plků, ve dvojce to chci naopak. 85%.

plakát

Azureus Rising (2010) 

Připomělo mi to Trona, ale i tak sem si tenhle kraťas užil a vůbec bych se nebránil celovečernímu hranému filmu, to by byla teprve bomba. 85%

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Jak mi to může být k chuti to jídlo, když z moderátora se mi chce zvracet ? 0%.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nejtrapnější blockbuster od té doby co vznikl pojem blockbuster, sice triky úžasné, ale s akcí a tou nudnou vatou nevyvážené, na druhou stranu občas zábavné, ale to je tak vše. 65%.

plakát

Box (2009) 

Upřímně řečeno nevím co si mám o tomto snímku myslet a už dlouho se mi nestalo, že bych byl tak naštvaný špatně využitým konceptem. Sice mě to nenudilo, ale i tak to považuji za čistý průměr, který mi nic nedal a hned na něho zapomenu, škoda, ambice to mělo veliké! 55%.

plakát

Concrete Hustle (2008) 

Na amatérský kousek za 5*, ale souboji se světelným mečem jsem už mírně přesycen, proto jen za 3*. 60%.