Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál) 

Na co si sakra hrajete s tím hodnocením jedna nebo dvě hvězdičky, i tři jsou málo. Jestli takový jako Cival nepoznají dobrej kus filmařiny a z mně neznámého důvodu dávají jednu hvězdičku, tak dosti pochybuju, že kdy shlédli celou sérii. Je mi z toho trochu špatně. Odsuzujete mainstream a samy máte strach ohodnotit něco dobře, co se stalo v povědomí teenagerů jako jednoduchá zábava. Styďte se.

plakát

Avatar (2009) 

Emocionálně i filozoficky mě to zasáhlo...

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Nezlobte se na mě, ale to co se dělo kolem tohoto filmu jen přispělo k jeho 63 %, ale pro mě je to jen jedno velké zklamání a pocit, že Spilberg jen z něčeho vytřískal prachy, protože jeho jméno= dokonalá filmová reklama. Protože kdybych já natočil remake večerníčku o pejskovi a kočičce a Spielberg řekl, že je to audiovizuální koncert a, že dlouho neviděl nic lepšího z dílny nezávislých filmařů, tak bych nejspíš vydělal několik desítek milionů dolarů.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Samozřejmě, že většina z vás při shlédnutí tohoto filmu řekne, že jde o absolutní blbost pro lidi bez mozku, ale mě se to líbilo. Bylo to svěží, mělo to spád, akci, vtipné hlášky a sympatické hrdinu s trochou toho charisma...

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

Nebojím se dát i čtyři hvězdičky v kontextu s horory, kterými jsme v poslední době zaplavováni. Poslední dům nalevo na mě udělal dojem jako málokterý horor. Kvalitně natočeno, kvalitně napsáno a kvalitně zahráno. Postavy se v každé situaci chovají logicky a úměrně danné situaci, herci nepřehrávají, jejich výkon je naprosto uvěřitelný(tím myslím, že když mě zrovna zapáchnou, tak nezačnu šíleně ječet, jako prase co jde na porážku, jako to je běžně třeba v texaském masakru), dále pak skvělá hudba a kamera jsou naprosto skvělé. škoda, že nemám porovnání s Cravenovým původním filmem, ale možná je to i dobře.

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Není to špatná komedie, několikrát jsem se i pěkně zasmál. Jason dokazuje, že mu komediální talent a nadání nechybí. I když si nemůžu pomoct a pořád vidím Marshalla z How I met your mother, ale téhle nálepky se snad časem zbaví. Paul Rudd vypadá z počátku přesvědčivě v roli upnutého realitního makléře, bohužel jeho transformace v uvolněného a sebevědomého a vtipného pistolníka až tak věrohodná není. Přesto moc pěká komedie. 70%

plakát

Nouzový východ (2008) 

Nouzový východ jde shrnout jako vynikající herecké výkony a dobře natočený film zachraňující podprůměrný příběh. Je až neuvěřitelné, že tak talentovaný režisér a tak talentovaní herci se sejdou v takovém filmu. Sam Mendes sice už dokázal, že ho vyloženě baví kritizovat američany a topit se v klišé života, v Americké kráse, ale zopakovat to i podruhé v bledě modrém a s o třídu lepšími herci a o dvě třídy nižším příběhem. Nevim nevim Same! Ale i přes to je nouzový východ výborným filmem, ale k dokonalosti mu leccos schází, ale herecké výkony rozhodně jsou dokonalé.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Button je kus poctivě odvedené filmařské práce, David Fincher je opravdový mistr svého řemesla a dokáže člověku naservírovat do detailu propracovaný film a syrové emoce, bez obalu, bez přiklášlování, takové jaké jsou. Nesnaží se diváka přimět k emocím, nechává ho aby sám posoudil kdy se co hodí a kdy se mu co líbí. Proto každý na tomto filmu najde něco svého. Brad Pitt a Cate Winslet jsou v tomto filmu naprosto úžasní. Ani jeden se stejně jako samotný film nesnaží diváka přimět k lítosti nad jejich osudy, jejich výkon je syrový na čemž má svůj podíl Fincher a je to rozhodně dobře. 98% ty dvě procenta bych nedal jenom z principu:-)

plakát

Tropická bouře (2008) 

Tropická bouře je naprosto vynikající komedie, která má svoje chyby, ale i neoddiskutovatelnou kvalitu. Ben Stiller, Robert Downey Jr. a Jack Black, to je podle mého názoru rozhodně záruka vynikající komediální kvality. Především Robert je naprosto famózním komikem a vynikajícím hercem. Ukázal, že je mnohostraně nadaným hercem a vedle kasovního Iron Mana si dokáže sám ze sebe udělat srandu. Scénář má svá hluchá místa, předvším v pasáži kdy je na plátně Ben Stiller sám v džungli. Občas mi připadalo, že od vynikajícího a inteligentního humoru dokáže snadno zklouznout do přihlouplých a trapných situací a dialogů. Vedle těchto tří velikánů musím také podtrhnout nenápadný výkon Jay Bachurela, který se ukázalů ve vynikajícím hereckém světle. V celku moho Tropickou bouři doporučit, ovšem není určena všem, člověk se musí nad některé vtipy povznést a ten zbytek bude stát za to.

plakát

Útok z hlubin (1999) 

útok z hlubin, co k němu říct. Podle mého názoru je po čelistech další pořádný film o žralocích a svého staršího brášku v mnoha ohledech přehrává. Dávám čytři hvězdičky hlavně díky tomu, že ve svém žánru je nejlepší a v mnoha ohledech je to nezapomenutelný film a člověk se k němu vždycky rád vrátí.