Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (173)

plakát

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020) (pořad) 

Dlouho jsem se tomu vyhejbal, protože jsem k těmhle věcem obecně skeptik a vidím v tom snahu se přiživit na cizí slávě. Tady ale dostávají bídu takový zmrdi, s takovou elegancí a vtipem, že i kdyby to tady mělo podobnej záměr, tak je mi to úplně jedno. Chčiju u každýho dílu.

plakát

Brickleberry (2012) (seriál) 

Jediný co mě na tom seriálu vadí je to, že má jen 3 série. Velká škoda...

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Na 80% to sice není, ale šedesátkou bych zase neprávem ubližoval. Je to cajk a určitě jsem už v sérii SW viděl horší herecký výkony než výkon pana Aldena Ehrenreicha. S čistým svědomím doporučuju.

plakát

Majestic (2001) 

Bál jsem se stopáže, ale uteklo to jako voda a ani chvíli jsem se nenudil. Podle počtu proslzených kapesníků zatím největší doják, na který jsem se s přítelkyní díval :-)

plakát

The Girl Next Door (2007) 

Takhle dojebanou adaptaci knížky jsem snad ještě neviděl. Herecký výkony a dialogy jsou někde na pomezí ochotnickýho divadla a studentskýho (podprůměrnýho) filmu. Casting, kromě dvou hlavních ženských postav, dělal zcela jistě někdo, kdo z hloubi duše nenáviděl režiséra, kterej zase na oplátku nenáviděl úplně všechny ostatní. A hlavně mě, himlhergot. Na konci už jsem nevěděl, jestli mám blejt nebo brečet. Fakt špatnej film - minimálně pro ty, co četli knížku, která je naprosto někde jinde. Suma sumárum jedna stár za aspoň nějakou přítomnost herectví u Manažerky utrpení a Nájemnice House of pain.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Herecký výkony OK, Celkový napětí žádnej zázrak. Na jedno podívání? Proč ne, ale není jeden jedinej důvod na to koukat dvakrát. Ačkoli Somálci zahraný supr, to jo. Hned zkraje všem přejete kulku v hlavě... Nebo kdekoli jinde v těle.

plakát

Hercules (2014) 

!!!SPOILER!!! Mytologickej film bez mýtů? WTF? !!!KONEC SPOILERU!!! A jako akční film to taky nefungovalo. Nuda.

plakát

Croft (2013) 

Kdyby narovinu hned na začátku filmu řekli, že tam bude bojovat téměř nesmrtelná Lara s armádou polointeligentních dětí ze školky, tak bych to snad i rozdejchal... Ale nic takovýho tam neříkali, fakt ne. Za snahu slabé 2*, ale i Raye Charlese by to hodnocení bilo do očí.

plakát

Zlověstné ticho (2007) 

Hezkej odkaz v podobě loutky ze SAW v divadle u jezera, jinak bídná bída. Obsahuje všechny hororový klišé - půjdu všude sám a hlavně v noci, půjdu blíž nebezpečí hlava nehlava... Nejvíc mě ale asi rozsekala xenonová petrolejka, to sem fakt ještě jinde neviděl. Ale docela hezkej nápad co se týče poslední loutky. Jinak blbá kravina, která ani nijak zvlášť nevystraší. A asi budu opakovat komentář některých jiných, a to ten, že Ryan Kwanten zahrál naprosto neuvěřitelně. Doslova...