Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský film o Laře je celkem super. Sice ten konec trošku podle mého názoru shazuje celkovou věrohodnost filmu. Pokud se dobře pamatuji, tak o matce Lary není nikde zmínka a pouze její otec je slavný archeolog. Ale nevím to jistě, takže z toho nehodlám dělat vědu. Pro fanoušky téhle šukézní slečny z her je to prostě parádní šou. Jen škoda, že nás autor ochudil o nějakou super archeologickou památku či nález. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ide o jednu celistvú akčnú sekvenciu s nezodpovedanou ( aspoň nie pre mňa ) záverečnou pointou. Je to s prihliadnutím faktov naozaj jeden z technicky najlepšie natočených krátkometrážnych filmov akéhokoľvek žánru a boduje aj v iných veciach. Aspoň takto ( remeselne ), mal byť natočený najnovší reboot ( 2018 ). ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální kraťas inspirovaný herním Tomb Raiderem (2013), jehož stylu se velmi věrně drží (včetně přepáleného body countu, kterým hlavní hrdinka rozpráší grupu záporáků s hodně mizernou UI a muškou :-); a samozřejmě jejího výrazného hekání). Po akční a kaskadérské stránce jde pak o úžasnou záležitost zcela se vymykající kategorii "fan-filmů", s dynamickou kamerou a skvělou hudbou, až mi z intenzity zoufalého boje o přežití naskakovala husina. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální akční jízda, která pokořuje svoje větší filmové protějšky. Silně motivováno poslední herní Larou. Z choreografického hlediska dokonalé, Cassnadra Ebner herecky taky výtečná, jen mi přišlo poměrně neuvěřitelný, že by za takovou chvilku zmastila snad stovku žoldnéřů (kteří působili dost naivně a amatérsky), ale to už je holt Lara. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama