Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

"Chceš vědět proč mám šťastnej život? Neptám se na věci, na který nechci znát odpověď..."

plakát

Moneyball (2011) 

Kdo proráží zeď, vždycky se zraní...

plakát

Láska s výstrahou (2002) 

Pouze to, co je na druhých jiné, nás vrací zpátky k nám samým...

plakát

2012 (2009) 

...já jenom nechápu, kde vzalo tolik lidi miliardu eur za listek na archu ...

plakát

Život a smrt Petera Sellerse (2004) 

Neboj se kusnout do ruky ktera tě živí, za chvíli se objeví další s ještě větším soustem a ještě se jí bude líbit, že máš ostré zuby... tak nějak to říkala ve filmu Sellersova matka... myslím že bysme se tím měli všichni řídit a nebyli bysme tak připosranej národ :o)

plakát

Astronaut (2006) 

Pokud jste kancelářská krysa a když přijdete večer domů, hvězdné nebe vás láká ke snění, pak je to film právě pro vás. Ve fimu se krysa nesmí pitvat, jako příloha je vhodný sýrový popkorn a bylinkový čaj, repráky docela silně, protože raketa bude startovat dvakrát a ten zvuk stojí za to...

plakát

Titanic (1997) 

Po shlédnutí filmu, který televize, pokolikáté už znovu odvysílala, jsem měl pocit, že je zase o něco lepší, než když jsem jej viděl naposled. Pravda je, že se hodí spíše na velká plátna kin, ale i tak měl dost síly na to, aby mě opět ještě více zaujal. Na své si v něm přijdou ti, co moc nemusí DiCapria - na konci hezky zmrzne (podle mě se na tuhle roli nejlépe hodil, dobrý byl ještě v „Chyť mě, když to dokážeš“ a to je tak asi všechno) nebo ti co chtějí vidět polonahou Kate Winslet. Billy Zane – toho týpka zahrál skvěle. Podivní byli hudebníci, kteří díky lásce k hudbě nejevili ani známku pudu sebezáchovy. Taky sem moc nepochopil, proč Rose netrvala na tom, aby se Jack na závěr vyšplhal na ten kus dřevěných dveří, když se předtím tak snažila, aby se tam v té kajutě s pouty na rukou neutopil – hm, ženský se chovají někdy nevypočitatelně. Takže celkově skvělé, romantické, dojemné, hezké, technicky dokonalé, ani se nechce věřit tomu, že ten film trvá takovou dobu. Tak se těším, až se na Titanik znovu podívám, doufám, že ho budou brzo dávat v televizi.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Neuvěřitelná ústřední melodie, krásné scenérie, neuvěřitelně zpocení chlapi, krásná Claudia Cardinale. Super film, který se nejlépe sleduje týden nemytý, v parnu před deštěm, v místnosti plné much, se sklenkou whisky a kubánským doutníkem – jen dejte pozor, ať neodprásknete protivného souseda, který během filmu zazvoní a řve na vás, ať si ztlumíte zvuk.

plakát

Crash Road (2007) 

Film jsem si koupil v trafice a těšil jsem se na to až se podívám a řeknu si: ježiš to byla ale blbost!!! Byl jsem pak překvapený. Je to zvláštní film. Agáta to zahrála se ctí, musela hrát samu sebe, to jinak není možný. Film má několik kapitol s podivnými názvy, je to trochu kostrbaté. Pár scének je výborných, podle mě jsou nejlepší ti hasiči na závěr. Scéna v hospodě – divím se, že některé dialogy nebyly zcenzurovány, ale je dobře, že je svoboda. Muzikálová scéna u benzinky – tak tahle měla zůstat jen v bonusech dvd, nechápal jsem co to mělo znamenat. Myslím si, že poselství filmu je v tom, aby ukázal, jak často dostávají hezké osmnáctky z rozvrácených rodin nabídky k pohlavnímu styku, až se člověk nemůže divit, jak už jsou pak některé z toho celý život otrávené :o)