Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (394)

plakát

Ábelův černý pes (2006) (studentský film) 

Nádherná ukázka zkaženosti povahy Československé.

plakát

Ad Astra (2019) 

Filmový zážitek roku 2019.Finální monolog dává životu více odpovědí i poselství než je dnešní divák schopen přijmout. Ano, ty diváku, jež sis nechal vygumovat mozek od Walt Disney studia a tím jsi na desetiletí zničil filmový svět. Ad Astra je skvělé východisko kam se má film vrátit. K umění, příběhu i pocitům.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

V každém případě to není to pravé ořechové, tedy úctihodné pokračování kultu Akta-X.

plakát

Alenka v říši divů (2010) odpad!

Sem asi jedinej, pro koho je Burton okoukanej, navíc tady to fakt přehnal, fetiš kam se podívám a k čemu pak je film ze kterýho mi je nevolno? Sadomaso fakt nejsem.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) odpad!

Ocenit větší věrnost komixové předloze a přehlížet neuvěřitelné obsazení a herecké výkony? EMO - spiderman, který nevoní ani emařum? Tohle smrdí na dálku. Plačícího superhrdinu bych nežral ani v parodii.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) odpad!

Myslíte že Vašek Klaus je expert přes tuneling financí? Ha, to jste ještě nezažili toto veledílo od Marca Webba! Kam se ten multimega rozpočet poděl? Naprosto nudný, bezchutný vyprávění! Proč spiderman brečí víc než v jedničce? Proč se film jmenuje spiderman, když je ve filmu asi jen 15 minut? Proč se tohle vůbec stalo, natočilo, je pár filmů, kde něco někomu nesedne a mohlo se udělat jinak, ale ne tohle! Tohle se nemělo stát, točit, produkovat, stahovat a koukat na to...UŽ NIKDY!

plakát

American Horror Story - Freak Show (2014) (série) 

Americká kultura shrnutá do hororových mini sérií a já to prostě žeru! Od nepřekonatelné první série to lehce upadá, ale v žánru to nemá konkurenci ba i překonává spousty současných hororových filmových počinů a to na míle daleko, vysoko. I kdyby jste o Horror story nechtěli zavadit, ušpinit se, dejte šanci třetímu/čtvrtému dílu, ty já zbožňuji! Leč pokulhávající děj a docházející dech se čtvrtou sérií je již velmi patrný a vše má jednou skončit.

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Tohle má prostě koule! séroš pro správný chlapy! těm co hodnotí 2 a méně hvězdičkami doporučiji superstáry a volbu maďarské miss..co vám furt smrdí?

plakát

Ant-Man (2015) 

Zajímavé osvěžení Marvelovek totálním ANTihrdinou plus jeho banda od mentora po mexikána s hláškama. Proč ne, parádně to funguje, baví a akčně ladí. Na filmu dělali lidé s přesnou vizí a divák spokojen, tak to má být...až na toho hnusnýho psa ;)