Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Velmi okouzlující příběh školáka a upírky. Oskar je dvanáctiletý školák šikanován svými spolužáky a Eli je upírka bydlící hned vedle. Postupem času mezi nimi vznikne přátelství a vražd v tomhle městě začne přibývat. Eli je čím dál záhadnější a Oscar začíná něco tušit. Konec je ovšem nejlepší... Velmi pěkně podané scény, moc mě tento snímek překvapil a jsem jím naprosto nadšena. Nejedná se o klasické podání upírů jako se nám dostává v poslední době, ale jde o přátelství, vztah a lásku, komplikovanou nejen okolnostmi ale i Eliinou touhou po krvi. Moc pěkné!

plakát

Barbar Ronal (2011) 

Povedený animák, hodně jsem se u něj nasmála a některé záběry netřeba komentovat. Humorná úphádka =)

plakát

Co ty jsi za číslo? (2011) 

Tak přesně tento typ filmů já můžu... Pohodová komedie o jedné slečně, která hledá toho pravého a řídí se prapodivnou statistikou z časopisu. A do toho úvodní postelová část ze Sylarem a také příjemný Chris Evans, no prostě velmi slušná komedie. Více takových!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Teda velmi milé překvapení musím říct. Takovéhle pojetí pohádky o Červené Karkulce jsem tedy opravdu nečekala a velice mne bavilo to napětí, s jakým jsme až do poslední chvíle hádali kdo onen vlk vlastně je... Povedené!

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

To ale byla blbovina, nabitá samyma večírkama a poté psycho stavama po vystřízlivění, no nic moc složitého, prostě oddechovka u které bohatě postačí pouze jedno zhlédnutí.

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Teda, nevím co jsem čekala, ale tohle vážně ne. Chvílemi jsem se u toho těžce nudila, což je zlé, u mě rozhodně. Ani Jack Black to bohužel nezachránil, zkrátka těžký podprůměr. Velmi dopředu čitelný film a žádné překvapivé či zajímavé akce, takže pro mě moc nic...

plakát

Hezké vstávání (2010) 

Jo jo, tak tohle mě bavilo. Je to taková příjemná a pohodová komedie, která není trapná a rozhodně má čím překvapit. Víc takových filmů...

plakát

Kazatel (2011) 

Já prostě Paula Bettany nijak obzvláště nemusím... Kdyby hrál hlavního hrdinu kdokoliv jiný, možná bych to ještě jednou zkoukla, ale takhle. Jinak se jedná o snímek, která je posedlý církví a bohem a jak je z konce jasné, bude mít své pokračování. Tož to se máme na co těšit...

plakát

Králíkova pomsta (2008) 

Moc se mi líbila zvrácenost tohoto příběhu a ta nádherná animace. Zkrátka udělalo to na mě výborný dojem!

plakát

Legendární parta (2012) 

Ano tak tenhle vyvedený animák se mi opravdu líbil. Skvěle promyšlené a výborně provedené. Zahrnout mezi hrdiny sníh, který mají všechny děti rádi je skvělé, ovšem udělat z něj hlavního hrdinu, to už je přímo mistrovské dílo. Bravo!