Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Final Space (2018) (seriál) 

Upřímně si myslím, že tohle je jeden z nejlepších animáků co jsem kdy viděl. Co mě zarazilo je neuvěřitelná hloubka oproti jakýmkoliv jiným - přátelství, epičnost, příběh, emoce. Neuvěřitelný. Miluju to.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

Po Batman vs. Superman to byl nejhorší film na kterým jsem byl v kině. Opravdu jsem měl chuť odejít už po půl hodině. Strašné sledovat jak Disney vysává ze Star Wars veškerou hloubku a dělá z nich brak. V tom filmu nebyl nikdo, kdo by nebrečel. Poslední Star Wars film na kterým jsem byl.

plakát

Krásná a ztracená (2015) odpad!

wtf wtf? Bože, to byla ale blbost. Nechápu jak na kviffu mohl být plný sál.

plakát

Buď chlap! (2011) (studentský film) 

Příjde mi to hrozně smutný, ty kluci si třeba zašukaj, ale to je vše. Nelíbí se mi vůbec ten přístup, jak holek tak kluků. Jediný co na to můžu říct je asi: "Doba si to žádá."

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Multižánrový film, který je opravdu dobře natočený, skvěle režírovaný( díky Christopher Nolan). Ze začátku filmu, ale musím říct, že jsem se opravdu nudil. Nemít s sebou popcorn a kofolu nevim co bych dělal. V půlce to začla být opravdu příjemná podívaná. Spousta akce, spousta charakterů, který skvěle doplňovali děj, spousta efektů (vybuchující Gotham vypadal báječně). Ale stejně mi tam prostě něco chybělo. Bylo to prostě málo temný, málo komiksový, málo Batmanovský. Za mě osobně dávám na CSFD.cz 4*. Bylo to pro mě lehké zklamání, nechci tím říkat, že to byl špatný film, ale nebylo to to co bych čekal.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

1. sezona - 90% 2. sezona - 40% Musel jsem změnit hodnocení z 5* na 3* za neuvěřitelně nudnou druhou řadu, která mě místama připomínala Ordinaci v růblabla... a to nám ten seriál tak pěkně začal.

plakát

Bubo bubo (2011) (pořad) odpad!

Tak to je uplná bída... Trapné, občas ty pravidla vůbec nedávaj smysl. Moderátor je kokot co víc chtít.

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

Je to umělá poprava. Hlavní ''hrdina'' je mi hodně nepříjemnej a dělá ze sebe zbytečně chudáčka. * za toytoy

plakát

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) odpad!

Po prvních 10 minutách je jasný jaká to bude chujovina. Už ten začátek, prostě odkazy na prcičky jedničku... jak vytěžit ze jména filmu co nejvíc... a udělat s toho hovno. Díky:-)