Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (120)

plakát

Aladin (2019) 

Opravdu naprosto nechápu rodiče co dají synka na vezíra a ještě mu dají jméno Jafar. Je přece jasné, jak to musí dopadnout...

plakát

Kostka 2 - Hyperkrychle (2002) 

Popravdě řečeno, není rozumné to srovnávat s prvním filmem. První Kostka je poněkud béčkový horor, který měl nějakou atmosféru, za ta léta ovšem už vyčpělou. Tahle dvojka snad ani není film, je to taková inscenace, pěkně prosvětlená, asi jako seriál Přátelé, jinak hříčka na úrovni Červeného trpaslíka, kterou nelze brát vážně, když to berete jako parodii, uleví se vám, fakt.

plakát

Malý princ (2015) 

Odvažuji se říct, že ten film odkryl, jak je poselství této přeceňované knížky vágní...

plakát

Insomnie (2002) 

Nejlepší role Robina Williamse. Tedy pro mne. Mně je totiž odjakživa šíleně protivný, a tady je to konečně funkční... Ale i jinak super film. Není pro ty, kdo chtějí být za každou cenu až do konce překvapováni. Naopak, právě to, že dlouho tušíte, jak to asi dopadne, a ono to tak opravdu s neochvějnou osudovostí dopadne, má v sobě rysy antické tragédie.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Stokrát převařený čaj ve velkolepém hávu. Pár vtípků to nezachrání.

plakát

To (2017) 

Bezva film, jen kdyby tam každou chvíli nevopruzoval ten trapnej klaun...

plakát

Nit z přízraků (2017) 

Pořád jsem čekal, co z toho vyleze. Vlastně jsem byl smířený i s koncem do neurčita. Ale tohle???

plakát

Zmenšování (2017) 

Možná jsem zrovna neměl náladu, ale příšerně mě to nebavilo a nedokoukal jsem. A to se tady říká, že slabší je ta druhá polovina! Já se nudil už od začátku. Přišlo mi, že ten film chtěl původně cosi říct a to téma zmenšování si vzal jako dobrou záminku. Pak ale tvůrce to téma zmenšování natolik zaujalo, že ho velmi pečlivě propracovali. Bohužel se to minulo účelem. Jak už tady někdo poznamenal, myšlenka zmenšování tady vlastně vůbec není až tak důležitá. A tak se nám to celé nějak rozpadlo.

plakát

Vidiny (1972) 

Ta ženská je pod drogama! ...Zabili Bradleyho!

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Spousta komentářů mluvila o délce a nudě. Nemohu říct, že by mi vadilo právě toto. Mnoho filmů mi už přišlo subjektivně delších. Můj problém je asi v tom, že potřebuji, abych měl komu fandit. Nebo alespoň být na něco zvědavý. Tenhle film ani jednu z možností neposkytuje. Není tu komu fandit a navíc předem víte, jak to dopadne. Prakticky jediná nosná myšlenka je o paradoxech legendy, ale takových paradoxních legend jsme v našem socialistickém bloku zažili...