Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (273)

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Film s výbornou atmosférou a uvěřitelným superhdinou, který má zbytek zlomené lidskosti uvnitř a je donucený znovu ji objevit. Hodně chválím za úplný konec, takto dobře zakončený a uzavřený film se vidí málokdy. Odklonení od současných blockbusterů se vyvedlo a za to si Mangold zaslouží uznání.

plakát

Princezna Mononoke (1997) 

Nechápu, že mi prvně uniklo, jak je to parádní. Je to film, který mě hluboce zasáhl. A celé je to velmi napínavé.

plakát

Neutečeš (2014) 

Ten námět je dobrý, a vůbec jsem nečekal, že se film bude postupně ještě zlepšovat, jak se budou vysvětlovat pravidla hry. Nejlepší na tom je, že to není vůbec založené na lekačkách a strachu z neviděného. Naopak se vše odehrává ve dne. Strašidelné s cílevědomým soundtrackem a velmi dobře natočené. Více takových filmů.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Vynášení McAvoye do nebes nechám na jiných. Hraje však opravdu dobře. Líbil se mi námět. Pomalou první hodinu jsem tomu moc nevěřil, ale vystřídaly to i chvíle skutečného děsu a nebýt toho podivného a překotného závěru, šel bych na 5. Je to trochu rozpolcený film, ale stejně je velmi zajímavý a výrazný.

plakát

Pasažéři (2016) 

Film na hovno po všech myslitelných stránkách.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Pěkně vysvětlená podstata vzniku krize. Závěr naprosto skvělý: Vše zaplatí normální lidi a obviníme z toho uprchlíky. V době, kdy propadám vlivu tradera a odborníka na 'černé labutě' Talebovi, je to pro mě tento film něco jako povinnou četbou k doplnění vzdělání. Fakt náročné téma se režisérovi nerozpadlo pod rukama. Vadila mi kamera, ale ten celek mě přibyl k televizi tak. že jsem netušil, že je to více jak dvě hodiny dlouhé. Takže asi i ta kamera měla opodstatnění. Přirovnání k Vlkovi z Wall Street je podle mě hodně povrchní. Na závěr jen řeknu, že je to skvělý film, který není pro každého. Jdu googlit knížní předlohu. Pátá hvězda za perfektního Carella, a to jsem ho dosud viděl hrát jen komediální role.

plakát

Bytost (1982) 

Ta pěkná ženská je za celých 5, ale dívat se, jak jí znásilňuje duch mě nebavilo. Občas jsou tam opravdu pitomé dialogy a celé to má takovou televizní kvalitu. Problém je, že jsem se nebál.

plakát

Kvílení (2016) 

Zatím můj nejpříjemnější filmový zážitek za rok 2016.