Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Všichni už tu pěkně psali o kvalitách... Já v mnohém souhlasím, za mě snad nad rámec doplním , že absolutně top je "zlá" sudička Jana Plodková. Je podle mě nejpovedenější postava... Dokonalý a vtipný a přesvědčivý výkon... Jen kvůli ní se na to dívám vždy když je příležitost!!!

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) odpad!

Vydržel jsem to tak 5min než mě to začalo s*át a po ani 10min jsem to vypnul. Vadilo mi několik věcí. Prvně nesourodost kostýmů a prostředí... Nechápu proč mám interiér gotického hradu ale mám tam kostýmy někde ala renesance až baroko. Koruna princezny a krále vyloženě trapné někde ze skladu Barrandova ze studiovek. V dnešní době kdy je možné vyrobit jak fantasy tak i historický reálné repliky to působilo hrozně. Výkony herců těžko soudit pokud odříkávají plytký scénář. Postava Ebena působila spíš jak trafika od Dvořáka ala vymyslete mu tam roli třeba jako dělal ten pořad o etiketě... Víc jsem neviděl a ani nechci protože to je úplná sracka a odpad... Já si pro pohádkový příběh představuji zcela jiné zpracování jak dějovou a dialogovou linkou tak i vizuálně který buď zaujme nebo minimálně neruší a dává vyniknout dialogu a herectví které zde v tomto případě ve všem absentovalo.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Ted jsem to shlednul... To se neda komentovat... To se musi videt!!! Je to opravdu klub narocneho divaka... Na tenhle cilm do konce zivota nezapomenu!

plakát

Veterán (2012) 

Tak jsem videl. Film je asi pro specifickeho divaka milujiciho akcni filmy ala cervena knihovna, musim rict, ze kdyby hral hlavniho hrdinu nekdo jiny tak je to odpad :-) a to asi i v pripade ze by to hral legendarni beckar Machette :-) v celem filmu bych asi ohodnotil jako nezvykly pocin honicku v busech a styl hlavniho hrdiny vsechno ostatni je hrozny :-))) a konec je uplne american dream happyend ve stylu co sme si to sme si a budiz zapomenuto asi 100 mrtvejch a znicena pulka mesta od honicky ale asi tim ze jsem se nudil tak jsem se na to podival na cele a docela se pobavil... Davam tomu tak 2 a pul hvezdy a to jen kvuli hlavni postave na kterou se fakt dobre kouka

plakát

Centurion (2010) 

Nevím proč tu tolik lidí rozcupovalo v recenzích tento film. Mě osobně se velmi líbil pro jeho atmosféru a krajinu. Ale asi tak nějak jsem duší vojákem. Snaha o přežití a sounáležitost mužů je zde dobře podána. Kdo chce vyvolat v sobě emoce a tak nějak se odreagovat od tohoto světa zhýčkané civilizace tak ať se podívá.

plakát

Silent Hill (2006) 

Mě osobně se velice líbila atmosféra filmu. Za naprosto dokonalé považuji ten moment kdy se mění scéna se sirénou. Je to velmi ikonické a archetypální. Film jsem vnímal ani ne tak pro jeho dějovou a dialogovou rovinu jak právě pro jeho scénickou obrazotvornost. Mě osobně se film líbil jak zpracováním tak provedením.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Naprosto dokonalé. Byl jsem nadšen z tohoto filmu zejména po posledních ne tak "dobrých" posledních Tarantinových filmech. Zde je perfektně vyvážená atmosféra. Klasické patové situace s dramatickými pauzami a detailní mimika. Výborné časování kamery a střihu. Toto považuji za vyzrálé a momentálně nejlepší Tarantinovo dílo z poslední éry.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Tohle lze sice vidět asi jen jednou... ale skvěle uděláno... má to atmosféru... očekávání a svižný děj.. je to realistické...

plakát

Mstitel s píšťalou (1986) 

Dnes asi nekoukatelné... :-)) ale před 20 lety to bylo super... a pro nás nostalgická vzpomínka jak jsme tenkrát hltali vše "kung-fu"

plakát

Troja (2004) 

Skvělý Brad Pitt role mu sedla a zahrál to skvěle... bojová scéna před hradbami Tróji je dokonalá... syrová a realistická... dobrá kamera střih... Jednotky Myrmidonů je skěle pojatá... na tohle se vždy rád znovu podívám... Jediné co mi tam nesedí je Orlando Bloom... taková trochu "přihrátá a naivní postava" moje osobní představa na základě čtení bájí byla mužnější a býval bych vyzdvihl více bratrství.. tady se mi to nelíbilo...