Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Nevím kde v tomhle příběhu vězí pravda, a ani se v tom hlouběji pitvat nebudu,raději. Ale co vím, je že jsem si po první půlhodině musela dát panáka, jedině pak jsem to byla schopná dokoukat. Nejsem přívrženec sci-fi ani UFO teorií, ba naopak...ale tohle mělo "bejt" sakra co?!

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Asi jedno z největších filmových zklamaní vůbec. Ale nejspíš je to tím, že jsem toho očekávala až příliš. Ke kouzlu knižní předlohy to mělo opravdu daleko. Myslím že kdyby v kině pustili jen trailer výsledek by byl více uspokujující.

plakát

Odpočívej v pokoji (2001) (seriál) 

Unikátní věcička s příchutí umírání, a ty já mám nejradši! Takže žij rychle, umři a zanech po sobě hezkou mrtvolu!

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Jeden z nejlepších filmů vůbec. Chrisovo hledání svobody a osvobození se ze všedního a zvráceného života, dnešní společnosti je naprosto odzbrojující, i přes jeho lehkovážnost a jistou sobeckost. I přes veškerou krásu přírody která je ve filmu zachycená, je vidět , že ne vždy je dobré ji pokoušet, ať už jsou úmysly sebelepší.

plakát

Mrtví jako já (2003) (seriál) 

Smrt čeká na každém rohu. V tomto případě doslova!

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

"The shadow in backround of the morgue, The unsespecting victim of darkness in the valley, We can live like Jack and Sally if we want, Where you can always find me, And we'll have Halloween on Christmas"(Blink 182), Návod jak si krásně přivodit "vánoční atmosféru". Nakonec proč nemít Halloween na Vánoce?:-) Nightmare before christmas je úžasně ztřeštěné, i když asi ne všichne děti by docenily, tuto poněkud prazvláštní oslavu Vánoc.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Ze začátku to možná zavání jakousi americkou High school tuctovkou , ale nakonec se z toho vyklubal velmi kvalitní seriál, který nestojí jen na hezkém úsměvu C.M.Murraye.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Tak tohle je konečná! David Duchovny ukázal, že se rozhodně zvládne odpoutat od postavy agenta Muldera. Už žádné UFO, kruhy v obilí ani jiné záhady, teď na scénu přichází Hank Moody pan "někdo".

plakát

Pokání (2007) 

Úžasně vystihuje "zvláští" atmosféru knihy Iana McEwana, přasně tak jak to má být. Jak hloupá dětská mysl dokáže navždy změnit životy 3 lidí. Pokání není žádná tuctová válečná romance. Navíc výborná K. Knightley i J. McAvoy.