Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (109)

plakát

Absurdistán (2006) 

Myslím, že takto lidstvo opravdu jednou skončí.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Asi to nejlepší co lze na Primě vidět. Ale občas mi přijde, že je ta podoba s Gordonem Ramsay tak nějak uměle vytvořená.

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Ty 2* jsou za ten poslední závod a za Schumiho. Zbytek filmu nemá daleko k odpadu!

plakát

Auta (2006) 

Nejlepší film co jsem kdy viděl. Skvělý příběh, skvělá animace, skvělé hlášky a hlavně skvělá auta.

plakát

Auta 2 (2011) 

Bál jsem se, že to bude horší, zdejší komentáře mne od filmu hodně odrazovaly. Bohužel na první díl to nemá ani trochu, což je prostě škoda. Vadila mi dlouhá stopáž a celkově překombinovanost filmu.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Odbornost sice nulová, ale občas se na to dá podívat.

plakát

Avatar (2009) 

Efekty byly naprosto uhromující a film tím pádem musel upoutat, i kdyby příběhem byla reklama na prací prášek. Tím ale nechci říct, že by příběh nějak výrazně zaostával, skončilo to sice naivně dobře, ale proč ne. :) Lidi alespoň poprvé dostali na pr... :) Pro mne jednoznačně to nej tohoto roku.

plakát

Bastardi (2010) 

Herecké výkony nic moc, ale děj mě naprosto pohltil. Je mi 18 let a bohudík žádného takového "kámoše" nemám ani neznám, ale někde jsou a je jich hodně (stačí jít za tmy po centru Liberce). Smutný fakt je už to bude jenom horší, pamatuju na základce jak jsme sekali latinu a teď když jdu kolem vidím maximálně pár vzornej dětí, který nehulej ani nefuckujou v každý větě. Zkrátka v dnešní době je cool bejt blbej jak sáně v létě, ale za to umět poslat do prdele každýho učitele. Svět spěje do hajzlu a tenhle film to je potvrzuje.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

OMFG, OMFG a do třetice OMFG! Vůbec nechápu proč to tu je, proč to vzniklo a proč je někdo tak blbej, že to považuje za film. Du blejt velebnosti.

plakát

Bubo bubo (2011) (pořad) odpad!

Strašná nuda, asi nejhorší soutěžní pořad co jsem kdy viděl.