Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (109)

plakát

Paní Zázračná (2009) (TV film) 

Ani to nemusím dokoukávat a už vím jak to dopadne. Klasickej vánoční americkej kýč.

plakát

Sociální síť (2010) 

Nemám Facebook a ani ho nemám rád a v součastnosti už ani není cool. Když je na Facebooku i vaše máma a domov důchodců vaší babičky ztrácí Facebook "hustotu". Co ale je hustý, tak to je tenhle film, naprosto perfektně natočené a zahrané. Celou dobu jsem měl pocit, že jsem součástí všech scén, zkrátka že já sám jsem u zrodu mašiny na prachy. 5*

plakát

Bastardi (2010) 

Herecké výkony nic moc, ale děj mě naprosto pohltil. Je mi 18 let a bohudík žádného takového "kámoše" nemám ani neznám, ale někde jsou a je jich hodně (stačí jít za tmy po centru Liberce). Smutný fakt je už to bude jenom horší, pamatuju na základce jak jsme sekali latinu a teď když jdu kolem vidím maximálně pár vzornej dětí, který nehulej ani nefuckujou v každý větě. Zkrátka v dnešní době je cool bejt blbej jak sáně v létě, ale za to umět poslat do prdele každýho učitele. Svět spěje do hajzlu a tenhle film to je potvrzuje.

plakát

Rytíři ze Šanghaje (2003) 

Společně s "Tenkrát na východě" jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Wilson a Chan jsou zkrátka super dvojka.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Jestli to nebude tím, že nemám rád ABBU.

plakát

2012 (2009) 

Největší zklamání. První ukázky naznačovali opravdový konec světa a smrt všeho živého, nakonec z toho byla jen romance o rozvrácené rodině, která k sobě našla cestu, na pozadí konce světa. Efekty ale byly nádherné, proto taky nedávám odpad!

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Není to špatný film, 3* jsem už dal mnohem horším, ale tady je problém, že je tu tolik akce, že ji po chvíli přestanete vnímat a začnete se nudit (za což tedy může i délka samotného díla)

plakát

Hannah Montana (2009) odpad!

Moc se mi líbí komentář od Boogeymana.

plakát

Absurdistán (2006) 

Myslím, že takto lidstvo opravdu jednou skončí.