Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Já ani nevim co k tomuto seriálu napsat, je pro mne drogou, Dr. House vzorem, Hugh Laurie se stal mým nejoblíbenějším hercem a Martin Stránský dabérem číslo 1. Ani po 5 sériích není seriál nudný, ale ještě více zábavný, zkrátka pro mne je to to nejlepší co za dobu seriálu vzniklo. (Tak rád bych dal 6*) :D

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Pilot mne velmi navnadil tento seriál sledovat, ale další díly už tak dobrý nejsou, ještě počkám pár epizod, zatím 4. EDIT: Ale jo, budu to sledovat. Sice bylo pár dílů, který mne vyloženě nudily, ale ty ostatní jsou většinou silný nadprůměr.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Super sitcom, ale poslední dobou už mu dochází dech. 8. sezóna je zatím jednoznačně nejnudnější a obávám se, že další natahování tenhle počin úplně stáhne ke dnu. Ale těch 5* si zaslouží za výborný začátek.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Můj nejoblíbenější krimi seriál, který má (narozdíl od svých mladších sourozenců) v každém díle takové to tajemno a nejistotu co přijde. Navíc tu je sympatický kolektiv.

Comeback

Comeback (2008)

Vidím, že těch mých 5* tu působí, tak nějak divně, ale mně se tento sitcom líbí. Zatím jsem se u každého dílu zasmál, a to je myslím, dobré znamení. Martin Dejdar alias Ozzák naprosto exceluje a ani další herci nejsou kvalitativně pozadu. Ale hlavně, je to po sérii Ordinací, Pojišťoven, Vztahů a dalších sra*ek konečně něco na co se dá v televizi koukat.

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Jsem rád, že po dlouhé době vznikl seriál "o něčem".

Hospoda

Hospoda (1996)

Hlášky Petra Nárožného jsou nezapomenutelné. Rád se na to kouknu znovu. 4*