Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Bylo to jako vzít si zároveň pilulku červenou i modrou. A k tomu navrch tak 10 gramů ketaminu. Pozitivní rozhodně je, že Keanu 70 % svého honoráře daroval na dobrou věc. Těch zbylých 30 % by mělo padnout na terapii všech zklamaných milovníků dobrého cyberpunku. Neměl jsem ohledně čtvrtého Matrixu vůbec žádná očekávání a i navzdory tomu jsem měl problém film dokoukat.

plakát

Travička zelená (2008) 

4 velice solidní zelené hvězdy. Edit: 5★. Čas prověřil :))

plakát

Vynález (2004) 

Možná až příliš velký mindfvck -_- Skvěle natočené - obzvlášť s přihlédnutím k supernízkému nákladu. Ke kratší stopáži, kterou vítám, je však nutné si přičíst ještě 23minutové vysvětlující video, které jsem našel na youtube :D Zašmodrchanost byla na mě zkrátka až příliš. Být to o facku čitelnější, atakovalo by to u mě plný počet.

plakát

Výplata (2003) 

Nikoliv Dickovina v dobrém slova smyslu, ale naprostá ptákovina.

plakát

REC (2007) 

Koukal jsem sám v bytě o půlnoci doufajíc v hustou atmosféru naplněnou strachem a lekačkama. Bál jsem se možná tak 10 minut a lekl jsem se jednou. Bohužel nesplnilo očekávání ani zbla.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Slušný potenciál, ale celý film na mě nakonec působí poměrně lacině. Zajímavé a tajemné postavy jsem se přestal bát až příliš brzy. Slabší ★★★.

plakát

Navždy mladý (1992) 

Nejlepší výkon Elijaha Wooda v rámci celé jeho kariéry :D

plakát

Správní chlapi (2016) 

Perfektní! Odlehčená komediální detektivka s perfektním místy černým humorem a se skvělými hlavními hrdiny. V kině atmosféra úžasná. Nachechtali jsme se :-)