Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Dávám poměrně vysoké hodnocení, protože tento film mě nenudil ani sekundu. Docela mě to překvapilo svojí velmi zajímavou atmosférou a patřičnou surovostí. Pro mě veliké pozitivní překvapení.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Když bych vynechal výborný herecký výkon C.Farrela, tak by to byl určitě propadák, ale Colin tomu dal tu minimální kvalitu, aby film stál přinejmenším za shlédnutí. Jinak jeho některé pózy a pohledy v tomto filmu stojí za to :-)

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Žádné velké překvapení se nekonalo a za to jsem u filmů k R.Atkinsonem velmi rád. Konečně něco nevtíravého, kde humor není založen jen na sexu a sprostých slovech.

plakát

Nákaza (2011) 

Na tento film jsem dlouho těšil, herecké obsazení nadstandartní, téma které má rád co víc si přát. Ale skutečnost je, že to celé takové ospalé, líné bez koulí. Nic k zapamatování. 49%

plakát

Moneyball (2011) 

Jsem trošku v rozpacích. Takto velká pozornost co je věnována tomuto filmu je podle mě naprosto nezasloužená. Zajímalo čím je tak jiný? Nevím. Čím je tak originální, že musí mít tolik nominací na filmové ceny? Nevím. Proč fenomén B.Pitt má za tento film nominaci na Oscara? Nevím. A na konec nominace za nejlepší film roku? Tak to opravdu nechápu. Moje hodnocení max.50%

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Nic jsem nečekal, takže jsem ani nebyl překvapený. Protože mě bylo jasné, že hlavní u tohoto pokračování bude hlavně navázat na velký finanční úspěch předchozího dílu. Takže slovo trapnost to může dobře vystihnout. Moje hodnocení 40%.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Pro fanoušky opičí série je toto pokračování velmi příjemná podívaná, jen mě rušilo počítačové zpracování opic. Bohužel jsem jim ty opice ani po dlouhém přemáhání nedokázal uvěřit. Možná pokus o počítačovou "dokonalost" překonal přirozenost, kterou tyto zvířata mají. Jinak bych hodnotil 70% a budu se těšit na pokračování, které určitě přijde:-)

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Musím uznat, že po shlédnutí celého filmu jsem byl potěšen vkusném, rozum dávajícím dějem. Ne každé delší sérii se daří neustála stejně kvalitně bavit diváky. Toto před pokračování má vysoké kvality a nebojím se napsat, že to patřilo mezi pád opravdu dobrých filmů tohoto roku. Moc dobré a těším se na další:-)

plakát

Epizody (2011) (seriál) 

Velmi pomalu rozjíždějící se seriál. Trošku nucené a ospalé, ale na druhou stranu seriál, s tak zvláštní komediální atmosférou jsem ještě neviděl. Asi bych to hodnotil jako zapomenutelný průměr.