Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 904)

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Téměř odpad ale v tom případě bych lichotil Twilightu a to nechci. Tohle je další naprosto odporná děvka co chce divákovy prachy. A nejsmutnější na tom je že je to opět poměrně trhák na který mladý lidi choděj. Ono je tu všechno špatné od herců, po naprosto zamotaný a zároveň nemastný a neslaný příběh až po neuvěřitelně nudnou režii. Teda vlastně efekty jsou pěkné a maskéři si daly poměrně práci. Ale to je sakra málo když vás 2 hodinovej film hodí do deprese aniž by chtěl, je tu něco špatně.

plakát

50°10'53.468"N, 16°33'12.266"E (2011) (amatérský film) 

Strašná konina kde jsem byl jak na eskalátoru, chvíli jsem kvičel blahem(na amatérské poměry) a na konci jsem se ťukl na čelo. Jde o to že ze začátku to vypadá jako kdyby režisér věděl co točí a na konci prostě nechal zaplou kameru a herům dal pokyn ať si dělají co chtěj. Hlavně posledních 5 minut je natolik směšných že jsem si je pustil znova jestli nespím. Při tom začátek je podle mě celkem slušný. Nicméně film není nijak důleýžitej zkouknout, a dokonce bych ho i zkrátil ale jako jednohubka celkem zábavné.

plakát

Zevláci vs. Zombíci (2012) 

Hodně velké zklamání. Od Britů jsem čekal hodně, protože humor a horor jim jde hodně dobře, nicméně jsem se ani jednou nezasmál a spíše jsem čekal na zombíky a to jen proto že masky zombíků byly parádní. Humor je jednoduchej což by nevadilo ale byl poddanej tak křečovitě že to bylo horší, hlavně mě sraly furt ty důchodci. Gore je překvapivě slušné, není ho tu moc ale vypadá slušně. Ale i tak pro mě se jedné o podprůměr. Nicneříkající.

plakát

Tři (2005) 

Film kde jeho název ukazuje co mám očekávat, průměrný brak na jedno zkouknutí, nebylo to špatné ale takové obyčejné. Nic na co bych si za pár dní vzpoměl nebo nedej bůh pustil znovu. Postavy tu jsou šíleně nesympatické a navíc neuvěřitelně blbé. Příběh padá odnikud nikam, a konec je lehce úsměvný, ale jak jsem říkal na jedno zkouknutí to není špatné.

plakát

Únos (2012) 

Naprosto obyčejný thriller který mě nějak nepřekvapil a ani nijak nenadchnul Cusack tu hraje standartní roli, film má standartní konec a všechno je tu tak průměrný že bych brečel. Vraždy jsou laciné a snaha udržet diváka v napětí naprosto padá.

plakát

Thor: Kladivo bohů (2009) (TV film) 

Režisér Todor je celkem zručný režisér ale tohle se mu extra nepovedlo tohle patří mezi extrémní sračku která patří mezi to nejhorší co film může nabídnout. Efekty jsou sračkové ale o to nejde. Jde o naprosto stupidní rekvizity a celkovou levnost. Hlavní hrdina je strašnej vůl a herci jsou stupidní. Jako celej film.

plakát

The Addicted (2013) 

Hodně slabý slasher, duchařina a blh ví co ještě co se film snaží být, stejnak nefunguje ani jedno. Banda feťáků a jejich smrt. Bohužel je to děsně nekrvavý, děsně zdlouhavý a hodně hloupý navíc ten konec je fakt hloupej a závěrečný vysvětlení je k smíchu. Herci nehrají, a film prostě stojí za hovno.

plakát

The Living and the Dead (2006) 

Tak tohle byla šílenost. Celkem originální a dost dobře natočenej psycho film, který jde člověku pěkně na mozek. Ten herec co hrál toho dementa neměl chybu. A je zajímavý jak jde film hezky pomalu a pak se totálně zjebe. Konec je značně depresivní. Sem tam film sice zakopne ale i tak dokáže zaujmout a dát do člověka značnou dávku depky.

plakát

Sex Doll She-Bitch, The (2009) 

No tohle byla sračka, nebyl to ani horor ani komedie. Nafukovací pana zabíjí, pak je v obleku policajta pak se snaží něco dělat. Nevím co se tam dělo a ani nechci pochopit, je to břečka bez herců, bez nápadu, bez krve a nejde o to že je to amatéřina tohle je prostě sračka.

plakát

The Traveler (2010) 

Hodně slušný film s dobrým námětem jen slabší režií. Oblowitz není zrovna nějak moc dobrý režisér ale tohle mu vyšlo. Kilmer jako anděl smrti sice nevyděsí už jen tou svojí tloušťkou Ale i tak je jeho postava dostatečně zajímavá. Konec je sice bohužel takovej už náslině nastrkanej ale co film mě bavil a celkem mi připomýnal Lovce myšlenek. BAvilo mě to.