Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 908)

plakát

Storage 24 (2012) 

Tak nakonec překvapení. Od filmu jsem nic nečekal a podle hodnocení jsem se bál že to bude sračka. Nicméně po dokoukání jsem měl celkově uspokojivej pocit. Film je krátký a jde rovnou do akce žádné převeliké zbytečnosti. Monstrum je parádní. Neuvěřitelná výhoda je to že film nepoužívá efekty, sem tam sice jo ale při malých detailech takže si člověk většinou nevšimne. Ale design monstra je fakt výtečný. Gore sice není nijak moc ale je celkem povedený a film se nebojí pár brutálností. Bohužel ale zbytek je spíše špatný, ne každého muže hodinu a 15 minut pobíhání po skladu bavit. Herci jsou děsně nesympatičtí a ta romance je fakt debilní a konec je celkem klišovitě trapný. Ale čekal jsem to daleko horší.

plakát

Sadako 3D (2012) 

Sadako jde s dobou a tak se z videokazety přesunula na internet. Mě se film jakž takž líbil ale je tu pár věcí který mě vyloženě nasraly a to změna image Sadako která díky efektům nebyla vůbec strašidelná a to že tvůrci dost změnily pravidla původního kruhu. Jinak jsem prakticky dostal to co jsem čekal, plno prvoplánovaných lekaček, nulovou atmosféru ale aspoň jsem se moc nenudil. A navíc hlavní hrdinka co křičela jak kráva až sklo rozbíjela(doslova) byla celkem trapná a to nemluvím o záchraně školáků před úchylem. Je to blbost je to čirej průměr a pro fanoušky Kruhu vyloženě nedoporučuji.

plakát

Nikdo nepřežije (2012) 

Tak tohle celkem překvapilo. Moc jsem nečekal film jsem si připravil aniž bych věděl jestli je to slasher, upířina, atd... Totálně jsem nevěděl do čeho jdu a nakonec mě film celkem potěšil. Je to sice totálně tupé a postavy jsou totálně bez charakteru ale film mě bavil, nenudil jsem se a vraždy byly celkem obstojné. Evans hrál výborně a ostatní taky nebyli zlí. Film mě překvapil ale jeho strašnou nevýhodou jsou naprosto nudné postavy.

plakát

407 Dark Flight 3D (2012) 

Upřímě jsem nic nečekal. Začátek mě celkem připoutal ale postupem času jsem si řekl "ty vole to je blbost". Tenhle film má jeden problém a to že není ani ždibet strašidelnej a ani atmosféru to nemá. Letadlo nabízelo slušnou a originální duchařinu, což ze začátku jakž takž byla ale jakmile se objevily duchové tak se všechno vytratilo a zbyla nám jen fraška kde se duchové nahánějí. Navíc ten humor byl děsnej, a přidat do filmu teplouše fakt neprospěje. Co musím pochválit je výborná hudba která dodávala grády. Od filmu jsem nic nečekal a ani nic nedostal. KDyby film stál jenom na tom začátku tak dám 4* takhle dám slabé 3*.40%.

plakát

12/12/12 (2012) 

Celkem příjemné překvapení. A upřímě celá série(teda zatím dva díly na poslední jsem se zatím nedostal) je celkem dobrá. Není to nic na co by se člověk nějak těšil ale pro mě to bylo překvapení i když to má dost much a hlavně panenka mimina je děsná a tvůrci se mohly aspoň snažit aby se hýbala. Ale co Asylumu musím uznat je to že když dělá takovýhle filmy tak dodržuje poměrně solidní syrovost. Kamera je dost tmavá, brutalita je tu taky a to mám na Asylumu rád. Tohle není nic extra ale na to jedno podívání mě to překvapilo.

plakát

La vergine di Norimberga (1963) 

Celkem dobrý film který sem tam zaškobrtne a je i zbytečně ukecaný, ale celkově na svou dobu rozhodně palec nahoru protože atmosféra a i celkově odvaha tohohle filmu je velká. Když se objevil vrah tak jsem se dokonce i lekl. Konec je hodně povedenej a má parádní grády. Jen škoda toho prostředku. Masky jsou též povedené od Leea až po vraha. Překvapení.

plakát

The Horror of Party Beach (1964) 

Další z řady béček s příšerou 60 let. Tohle navíc má i děsnou hudbu k tomu a tancující puberťáky ve stylu Jazzu. Je to děsný. Ale upřímě scény s monstrem jsou celkem krvavé a film se nebojí moc masakru. Takže mrtvol je tu poměrně dost a myslím že tady vzal Corman inspiraci k Humanouids from the deep. Monstra jsou sice sem tam dost zábavná ale na béčkovost poměrně ujdou. Béčko který mě celkem pobavilo.

plakát

Dark Intruder (1965) 

Přeškoda že seriál nevznikl protože to co nabízí tenhle film je dost. Máme tu klasické vraždy a u mrtvol se vždycky najde soška. Čekal jsem že vrah bude obyčejný člověk ale chyba lávky. Nielsen je sympaťák a film je i dost krátký takže nenudí, ale teď největší plus a to je atmosféra které je opravdu parádní. Je tu sice pár hluchých míst ale ne zas tak moc. Překvapení.

plakát

Tempi duri per i vampiri (1959) 

Uncle was a Vampire je další béčková ne moc vtipná taškařice která přežívá jen a díky Leemu coby strýčkovy upírovy: Do toho je tu synovec či co to bylo kterej se snaží upíra zbavit takže dává do oken česnek a dělá všelijaké kraviny a dělá to tak aby nikdo nic nepodezříval, no v půlce filmu se stane samotný upír a Lee je hodně v pozadí. A tohle je největší problém filmu ten synovec ať se snaží sebevíc není vůbec vtipný a plno scén které měly působit vtipně jsou spíše křečovité. Film pro sběratele Leeho filmů.

plakát

Strašení (1963) 

Parádní horor u kterýho se člověk může i v dnešní době bát ale i tak mám k němu hodně výhrad. První je hlavní hrdinka. Což o to hraje výborně jako ostatní herci, u kterých nemám co vytknout, ale to její věčné mluvení sobě samotné je po chvilce otravné a spíše filmu ubírá. Další mínus je pro mě kamera, ty úhly kamery a nájezdy... Jsou výborné jako dkybych hrál Silent hill ale některé jsou spíše otravné a nedávají divákovy moc co nabídnout. Atmosféra je hodně dobrá, to sídlo bylo samo o sobě dost strašidelné a když se k tomu dodalo co se v domě stalo tak film uměl příjemně naježit chlupy na zádech. Film je to hodně dobrý ale nemůžu i kdybych chtěl dát 5*.