Reklama

Reklama

Storage 24

Trailer 1

Obsahy(1)

Vojenské nákladné lietadlo havarovalo a prísne tajný náklad, ktoré prevážalo, je rozhádzaný po celom meste. Londýn je v karanténe. Nič netušiaci Charlie a Shelley (Noel ClarkeAntonia Campbell-Hughes), spolu s najlepšími priateľmi Markom a Nikki (Colin O'DonoghueLaura Haddock), sú v sklade 24, kde si rozdeľujú svoje majetky po ich nedávnom rozchode. Zrazu vypadne elektrický prúd. Ocitnú sa uväznení v temnom bludisku nekonečných chodieb, kde ich jedného za druhým začne loviť tajomný predátor. Ako uniknúť z miesta, ktoré je navrhnuté tak, aby udržalo veci zamknuté vo vnútri? (figliar)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (34)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boze hororovej zanr jde opravdu do hajzlu driv se i becka tocili s nadsenim a jistou invenci byly to mozna kraviny ale dokazali pobavit dneska uz je to jenom hodne velka nuda navic nevim proc musi kazdej dnesni beckovej horor vykradat stovky klise z tech starsich ale jednoduse lepsich snimku ta 1* je za kratkou stopaz diky ktery to jakz takz ubehlo mel sem chut to vypnout to jo ale nastesti konec prisel tak akorat vcas ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl teda zážitek. Krátká stopáž filmu, vypadalo to tak na tři hodiny, ale stejně jsem to vydržel dodívat celé. První půlka filmu nehorázná nuda, kdy se stala jen jedna celkem nezajímavá scénka. V této první polovině filmu bylo nehorázné peklo sledovat konverzaci tupých lidí, píši lidí, ne herců. Ani jeden mě nebavil. Hororové prvky ? Nulové. Příšera ? Děs. Aspon jsem se párkrát zasmál, to je pravda, některé scény byly fakt k smíchu. Bohužel, žádné lepší nápady, žádná atmosféra, divná hudba. Nemůžu hodnotit lépe. Hodnotím na 3% = odpad! ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec překvapení. Od filmu jsem nic nečekal a podle hodnocení jsem se bál že to bude sračka. Nicméně po dokoukání jsem měl celkově uspokojivej pocit. Film je krátký a jde rovnou do akce žádné převeliké zbytečnosti. Monstrum je parádní. Neuvěřitelná výhoda je to že film nepoužívá efekty, sem tam sice jo ale při malých detailech takže si člověk většinou nevšimne. Ale design monstra je fakt výtečný. Gore sice není nijak moc ale je celkem povedený a film se nebojí pár brutálností. Bohužel ale zbytek je spíše špatný, ne každého muže hodinu a 15 minut pobíhání po skladu bavit. Herci jsou děsně nesympatičtí a ta romance je fakt debilní a konec je celkem klišovitě trapný. Ale čekal jsem to daleko horší. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Něco tak strašně nudného jsem už dlouho neviděl. Já teda nevím, ale když jsem tady měl rychlost přehrávání na 4, a i tak mě to nudilo, tak jinak fakt nevím. V druhé polovině už to ale bylo lepší, tak jsem si vystačil s rychlostí přehrávání na 2, ale nuda to byla pořád. Ono totiž sledovat počínání postav, které vám jsou už od samého začátku naprosto ukradené, z nichž ani jedna vás nezaujme, nemůže dopadnout jinak než nudou. Ale že až takovou, to teda koukám. Jinak gore taky nijak nezaujme, mimozemšťan mohl vypadat líp a celkově mi i dost vadí, že se stejně nedovíme, proč na tu Zemi spadl a co vůbec chtěl. Jako jo, pár věcí tu je zajímavých (třeba ta hračka pejska), ale jinak teda fakt nevím, takových filmů už vzniklo dost a tenhle z nich nijak nevybočuje. Možná jen tím, jak strašně celou dobu nudí. 1* ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

OBSAH:V srdci Londýna spadne vojenské letadlo s tajným nákladem. Celé město je odříznuto od zbytku světa a je zahájena karanténa. Mezitím Mark a Nikki, kteří se nedávno rozešli, nemají vůbec ponětí o tom, co se děje. Spolu s přáteli, v podzemním skladu rozdělují své věci. Brzy však zjistí, že nejsou sami.... ()

Zajímavosti (2)

  • Snímek se stal v USA největším filmovým propadákem roku 2013. Podle informací serveru Indiewire v amerických kinech vydělal pouze 72 amerických dolarů. V kinodistribuci USA byl však jen týden. V Británii nebo Turecku už si tak zle nevedl. (MI-380)
  • Charlie (Noel Clarke) a Mark (Colin O'Donoghue) přijíždí ke skladišti v anglické verzi Škody Octavie Combi 2. generace z let 2005-2008 s volantem na pravé straně. (Ficik)

Reklama

Reklama