Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Pro masochisty paradni - komedie 0, utrpeni 10. Nenalette na nesmyslne hodnoceni - je to priserne, absurdni dilo. Cumet tak dlouho na jednu vychcanou, dementni babu a parecek mladych, kteri se ji ale zcela iracionalne nedokazou postavit? To je fakt zazitek na urovni... asi tak na urovni pruzkumu vlastniho oka sroubovakem - pro maximalni prozitek vrele doporucuji kombinovat s timto filmem.

plakát

Ambulance (2022) 

Dobrá akce, výborné zpracování, napětí, emoce. Ano, logika tu opravdu trpí - ale tak už to v akčňácích bývá. Pokud se chci hluboce zamýšlet, nepustím si Michaela Baye, že...

plakát

Blaženost (2021) 

pekny kousek k zapremysleni - je dobre videt ho bez informaci predem, bez ocekavani. zdejsi hodnoceni na 40% vypovida o jinem vkusu vetsiny - ale ok, ja si zase velice rad odpustim wanda vision a jine idiotske "komixove hitovky". pokud to mate stejne, klidne dejte sanci i bliss.

plakát

Duna (2021) 

asi jsem cekal moc, takze se dostavilo lehke zklamani. ale fakt jen lehke, priste to bude urcite lepsi.

plakát

WandaVision - Natočeno před živým publikem (2021) (epizoda) 

po 2 dilech je mi to uplne ukradene. at si v te trapne retro/sitcom debilite s umelym smichem co 10 sekund wanda a vision hnijou klidne 2 serie, hlavne beze me.

plakát

Away (2020) (seriál) 

Dalsi z nekonecne rady netflix zbytecnosti. Vzdavam v 5. dilu - rozplizle, nudne, o vztazich posadky a jejich rodinach nam toho serviruji otravne moc, ale o misi na Mars prakticky nic. Dobrou polovinu casu berou ubijejici vztahove dialogy na Zemi, druhou polovinu totez v raketce. V posadce je kapitankou americka mamca, nechybi cinska lesba, cernoch, ani rusky potizista. Velka "parada".