Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (234)

plakát

Hospoda - Růžička (1996) (epizoda) 

Božská Zuzana Fišárková (Já, taková čistá, poetická aura)!!! :-)

plakát

O lesním království (1987) (TV film) 

Nechápu, proč tu ´krásnou´ hraje mdlá a ohavná Horká a ne překrásná Ilona Svobodová...

plakát

Šplhající profesor (1992) (TV film) 

Mně se tahle odlehčená, ale přitom pořád tajemná verze líbí moc, i s těmi ´českými´ špílci... Je to klasický Zelenka se Svobodovou hudbou (jako třeba Bankrotáři nebo Paní Piperová zasahuje)...

plakát

Sexmise (1983) 

Tak dneska umřel Max... Dala jsem si tedy tenhle film, už tolikrát viděný... Poprvé jsem ho viděla jako ještě skoro dítě... Dneska jsem babička a pořád mi to přijde skvělý (a na dnešní dobu, bohužel, setsakra trefný)! Tak odpočívejte v pokoji, Jerzy Stuhre... :-( A odpočívejte v pokoji, Václave Postránecký, protože i díky Vašemu dabingu je tenhleten film taková pecka!

plakát

Námluvy komtesy Gladioly aneb Přistání ve skleníku (1970) (TV film) 

´Kdo je u vás dáma, vy podagro?!´ ´Haštale, jdi odvázat chrty!´ ´Jaké chrty?´ ´Ty hladový, jiný snad ani nemáme!´ ´My už nemáme ani ty hladový...´ ´Dobrá, dobrá, tak ho vyštěkej sám!´  Kdyby to bylo bez těch debilních zpívánek, bylo by to za pět hvězd...

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Další pohádková příšernost... Ovšem koprodukční...

plakát

O chudém královstvíčku (1979) (TV film) 

Bomba pohádka!!! Skvělá Jana Dítěová, krásná Vlasta Fialová a televizní hlasatel Miloš Frýba tu hraje... no teleivzního hlasatele!!!

plakát

Stíny v mlze - Snadné cíle (2024) (epizoda) odpad!

Nevážená Česká veřejnobezprávní lživize, musela jsi tam vrazit stranu, co ji k smrti nenávidí pětilepra, taky se muselo promluvit o extremistické kapele, nojo, novodobé politické školení mužstva, páníčci zvednou výpalné... eh... koncesionářské poplatky a budete moct dál přihrávat love kámošům... Jděte už se bodnout, eurosoudruzi.