Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (389)

plakát

Robin Hood (2018) 

Narozdíl od větší poloviny zdejších %hodnotitýlků vylepším náhled a sem uchvácen něčím, co ani zdaleka nepřipomínalo Robínka H. jak ho ve všech možných obměnách znám,a to je dobře, moc dobře-proč opakovat něco pořád donekonečna,když se dá scénáristicky vytvořit i takovýhle kus, pro/a nejen/ mě od neznámého režiséra s maďarským unitem, neurážející podmanivou hudbou, podpořenou dynamickým střihem,včetně zajímavé choreografie a v neposlední řadě velmi solidně podaným hereckým obsazením)svižné,jak třeba u oblíbeného dřívějšího Jeníčka s Mařenkou:Lovců čarodějnic...prostě bavil jsem se náramně a vůbec v tomto případě nemusím řešit jakoukoli podstatu Díla, v němž si zkraje připadám jako na akci s jednotkou US NavySeals, posléze místy působících angl. kulisových výjevů někde z postapokalyptického světa,objevujícím se discotékovém swingersvečírku+kasinem,prohnaně prolezlé fáternické skupiny i napodobeninou římského spřežení v pouliční honičce důlního městečka s rouškovými nepokoji plus mi chyběli do této koncepce jenom fantasy bájní tvorové;na závěr su nejsem zcela jist při "neomámení davu",že vznikne pokračování ke kterému toto jistě směrovalo, ale přál bych si To jakožto už u dlouho něčeho né,tož snad někdy budu,doufejme vyslyšen!=Jen houšť takových pokusů,nastartovaných třeba kdysi ve variaci Tří mušketýrníků Paula W. S. Andersona l.p.´11.

plakát

Hoří, má panenko (1967) 

Soubor Formanových jmen, určených speciálně k temuto hasičskému plesu, vč.dozorujících pánů Vostrčila s Kolbem +pí. Ježkovou vytvořil něco neuvěřitelné:-)

plakát

Homolka a tobolka (1972) 

Téměř celá5* bezkonkurenční trilogie,završená opět lidově živelným humorem neuvěřitelně poskládaného rodinného Šebánkova týmu, rovnajícímu se snad pouze ten Hoštický .

plakát

Lady Gaga - Stupid Love (2020) (hudební videoklip) 

- stupidní záležitost, vzhledem k tomu jaké má už "podivná umělkyně" za sebou řádky megahitů)))Bad Romance/ Alejandro/ Judas/ Paparazzi/ Marry The Night

plakát

Lengguru: Tajemství života (2018) (seriál) 

Naprostá pastva pro oči v naštěstí lidmi až neuvěřitelně nedotčeném kousku světa!!!

plakát

U pokladny stál... (1939) 

Veledíla takovéhoto formátu,navíc dlouhověkého kalibru nepotřebují snad žádný comment...a tak pouze)nepřeberně neskutečná hráčská elita v čele s VlastíkemB. alá českým Louis deFunésem i nepřekonatelným V.Tréglem+srdečným množstvím nezapomenutelných rolí,bavících už po generace stále dokola zasazením přímé rány do komediálních útrob většiny z nás/památečným duem s J.M.ve Přednostovi stanice o 2roky později všechno stvrdili!

plakát

Trumpova dynastie (2019) (seriál) 

Tohohle arogantního zmeráka"kačeraDonalda" nesnáším jen od pohledu/jaký to rozdíl oproti lidsky uvažujícímu, příjemnému Baracku Obamovi !!!

plakát

Cibulkova zábavná tajenka (2015) (pořad) 

*pouze za Aleškovu snahu,jenž ale vychází s pozvanýma rodin.imbecilama zcela nezáživně naprázdno

plakát

Menu pro Emu (2020) (pořad) 

Myslím, že jest zde naprosto fér zmínit marnost tzv moderního menu"kokotující bigfůdmagorky s vejplachem šoubyznísu" bez nichž i jejich /prozřetelných nápadů/nestojících ani za dvě minuty vysílání,bude všem po min. kuchař.stránce lépe