Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (54)

plakát

Okres na severu (1981) (seriál) 

Bude to asi znít divně, ale mně se ten seriál líbí. Pro mě je to relax a občas postup, jak by to melo být ve fabrikách i dnes

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

T2 není T1. Kamennej ksicht tam je, ale už má cit, což T1 nemá a tím je pro mě T1 prostě nej z celé série. Každopádně bych nechtěl být v kůži Johna Connora mezi dvěma likvidačními stroji a proto dávám za pět.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Já jsem spokojený, je sice fakt, že John Connor je nemastný neslaný, Kyle se Sárou jsou dva puberťáci, Sára nemá v očích to "já vím", které bylo na fotce z původní T1. Ale "taťka" je šéf filmu, kvůli němu je to pět. Arnolda mám rád uz od dětství, ten jeho kamennej ksicht prostě drží věčně

plakát

Osudový dotek (2004) 

Takhle dobrý film už jsem dlouho neviděl. Ze začátku jsem čekal, kdy se už konečně začne cestovat v čase a v další části už jsem jen čekal, co všechno se postupně změní. Motýlí efekt opravdu dokonalý.

plakát

Avatar (2009) 

Tak jsem se konečně po několika letech kouknul na tolik vychvalovaný film. Nevím, jestli to bylo tím, že jen na notebooku a ne ve 3D, ale co se týče děje, tak se jedná o normální zápletku použitou již v desítkách filmů, prostě klasická nuda. Pro mě je lepší film Terminátor s originální zápletkou a jen s několika málo efekty, než skoro 100 x dražší Avatar. 3 hvězdičky za to, že jsem vydržel do konce.

plakát

Fantom operety (1970) (seriál) 

Nikdo nepřekoná Ivu Janžurovou jako Valdemaru Krapsatou...:-DD

plakát

Bláznivé lásky (2008) (seriál) 

Co do 2. série nasadili původem slovenku Antóniu Liškovou do hlavní role Laury, seriál pro mě celkem ztratil smysl. Původní představitelka Stefania Rocca byla pro tu roli ta pravá.

plakát

Velké vítězství (1992) 

Je to film ze sportovního prostředí, ale sportovní prostředí je jen krásná důležitá kulisa. Vždycky, když tenhle film vidím, tak si vzpomenu na dětství, jak jsme na hřišti hráli baseball. Vždycky se užila spousta legrace a nechyběla samozřejmě ani náruživost a řevnivost. Tom Hanks to snad ani nehraje a Madonna je skvěle přírodní. A Jon Lovitz? K němu není potřeba žádný komentář, veřil bych mu i to, že se baseballu věnoval 300 let:)

plakát

Tchyně a uzený (2011) (TV film) 

Četl jsem knížku, byla skvělá. Film byl ještě lepší. Tchýně vážně na vraždu a on totální blb. Akorát ty šaty, co jí koupil, byly v knížce červený:)

plakát

Princové jsou na draka (1980) (TV film) 

Dnešní pohádky jsou sice docela hezké, ale už to není to pravý ořechový. Tahle pohádka a písničky v ní jsou skvělý.