Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (597)

plakát

Tři slunce (2004) 

"Neslyšelas? To máš v uchu tak malou dírku jako mezi nohama?". Pohodovná komedie. ________ Dobře se tu valí do chlapů a to je potřeba. ________ Nejdřív mi to přišlo jako takovej meditativní islandskej film (čti nuda) ale po těch několika věcech co se mohli stát (ale nejspíše ne jedné postavě ve dvou dnech) a zajímavé zapletce ... k čemu uvěřitelnost? Je to jenom film ... mňam. Co se tu stalo se opravdu stát mohlo a jedna z haluzí tu byla uvěřitelná (narozdíl od http://www.csfd.cz/film/237089-orphan/ ) . ________ Jeden z nejlepších filmů co jsem viděl. Navíc, jeden může bejt pod vlivem a tím spíš to ocení ...

plakát

Šerif a mimozemšťan (1979) 

Je to takový tripový, ale možná že právě to malý děcka ocení.

plakát

Bruno (2009) 

Chvilema velice vtipne, chvilema nuda. Hodnotim hlave baronovo rejpani.

plakát

Matrix hunter (2004) 

Ten film jsem nevidel, ale 3 hvezdicky mi v hodnoceni chybeli k pekne rade. Nanestesti to je razene podle casu, achjo. Tak pekna rada to mohla bejt. EDIT. Teď tu chybí odpad! EDIT 1 bod, aby to bylo krásně symetrické.

plakát

Zábavný park (2009) odpad!

Ahoj jsem Nudnej. --- Koukam, nechces jit pobavit ostatni do Parku?

plakát

Muž v povětří (1955) 

Rozhovory jsou vtipne, ale ta neustala symfonicka hudba me po chvili strasne srala.

plakát

Mluv (2004) odpad!

Tento film je ztráta času, peněz a mozkových buněk a protože můj komentář je na tom stejně, tak tě ušetřím keců a nabídnu alternativy : ___________ ALTERNATIVY ___________ http://www.csfd.cz/film/32235-fucking-amal/ , http://www.csfd.cz/film/163288-napoleon-dynamite/ . Divná holka http://www.csfd.cz/film/35344-muriel-se-vdava-muriels-wedding/ . Divná (=silná, chápej středověk) žena http://www.csfd.cz/film/135121-tri-slunce-tre-solar/ . Divní pozéři http://www.csfd.cz/film/386-horecka-sobotni-noci-saturday-night-fever/ . Seriál o divných lidech http://www.csfd.cz/film/231777-nhk-ni-youkoso/ . ___________ NAPAD: FILM JE O TICHU? ___________ Literaturářka papouškuje cizí názory bez rozmyslu. Dějepisář cizí názory nepřipouští. Kamarádka cizí názory vsakuje jako kukuřice vodu. Výtvarník je blbej, takže je jedno co říká. Dívčini rodiče vůbec neví (co říct). Dívka nemá co rozumnýho říct. .... Všichni mlčí. ___________ SURREALISTICKY KOMENTAR KTERYM JSEM SI ULEVIL ___________ Po deseti minutách mi došlo že to není parodie na viktoriánskou anglii, ale vize společnosti, která si dává mozek na noc do sklenice na umělé zuby a ráno ho zapomíníná vyndat. Tak to vypadá když si 2 (slovy dvě) ženské přečtou něco ze sociologie a psychologie. ___________ Zápletka mi přijde jako dítě co vejde do krámu plného lákavého cukroví, vyběhne, spadne do otevřeného kanálu, vyleze a když vyndá s kapes cukroviny aby si pochutnalo, tak mu je rozpustí pražící slunce. __ Svoje příjmové kanály jsem při sledování Mluv doširoka otevřenel ale nachytal jsem do nich akorát nějaké blbé uřvané puberťačky (né že bych nevěděl co s nimi - žel v kanálech je bolestivá ozvěna). __ Navíc, nějaký ošklivý smeták zametl do těch kanálů rádobyumělecký hnůj - učitel výtvarky . To není hezké! Když už teď je tam těžké dýchat kvůli vypatlaným samicím co smrdí po krvi, proč mi tam někdo strká smradlavého nemytého bohéma? __ Jakmile se ta náctiletá zvířátka, moudrá jak jen náctileté zvíře může být, dostala z kanálu tak jsem čekal copak jen vyvede sluníčko. A hle! Rozpustilo jim makeup takže domů oděšli jako smutní klaunové. Smutných klanů mi býva líto stejně jako promarněných hodin mého života, vzpomínám na ně s útěchou že je ta sebevražda snad nebolela. Přece nechceš skončit jako já !? ___________ DOPORUCENE KOMENTARE ___________ Samozřejmě můj a pak od masr a hobbitko.