Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s ostatními, že tato komedie má hodně průměrnou úroveň. Přece jenom Bud Spencer hrál v mnoha lepších filmech. Nicméně tenhle kousek bych zaškatulkoval hlavně do „rodinné scifi/komedie“, která neurazí, menší publikum se pobaví a ti starší zasmějí akčním scénám. Na druhou stranu je však potřeba říci, že místy tomu dost chyběla šťáva, která trochu uspávala. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Proč?? Proč se to "mimozemské dítě" muselo po celých téměř sto minut tvářit tak strašně protivně? A ten dabing, ten tomu taky moc nepomohl, ten byl vyloženě děsivý. Ale na druhou stranu věřím, že své vlastní fanoušky si film mezi dětmi do takových třinácti let určitě najde. Vždyť má dětského hlavního hrdinu, silného ochránce hlavního hrdiny, zlé nepřátele z řad americkékého "XYZ" ústavu a docela dobrý příběh. Bud Spencer mi opět ukázal, že si uměl poradit i bez svého dlouholetého parťáka Terence Hilla. Ale na víc než dvě hvězdičky to z mé strany bohužel nebude, je mi líto. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Buda mám rád i v jeho samostatných filmech, ale tohle je teda něco. Určitě na tom hraje fakt, že jsem to neviděl jako malý, takže nostalgie u tohohle filmu určitě nezafunguje. Každopádně musím říct, že jsem od začátku byl vytočenej z toho malýho kluka, co tady hraje mimozemšťana. Jako malej bych to asi bral, ale takhle opravdu ne. Dvě hvězdičky dávám jenom ze soucitu a s tím, že se na dvojku určitě nepodívám. To si radši pustim policajta Rizza v Milionovém brouku s tím, že lepší filmy s ním určitě jsou, a není u nich ani za potřebí nostalgie. Šerif a mimozemšťan je prostě hrůza, kde když nezabrousí nostalgie, tak dle mého tenhle film v hodnocení nedopadne nejlépe. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Pojedeš domů? Jak se jmenuješ?" - "H-7-25." - "Taky mimozemšťan, že jo?" - "Ano." Bouchač Spencer v milé komedii o zatoulané mimozemšťanovi. Vtipná část byla ta s mluvícím koněm a pokec u generála, takže označení komedie je správné. Vytknu střih ten je v některých momentech divoký: Scéna s vojáky, když odvádí mimozemšťana do letadla nebo ta jak Spencer zapaluje papír palcem. Pokud budete dobře koukat, tak si toho hned všimnete. "Teď jsi mimozemský šerif." - "Jsem hodně mimo, ale ještě víc zemský." Nicméně mi to celkem sedlo, ale podruhé se na to, už asi nepodívám. - 70%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Samostatné filmy Terence Hilla a speciálně Buda Specera jsou ve většině případů na to samé brdo. Jenže také jsou s láskou dělané a veskrze totálně pozitivní, takže i když jde o často o naprostou hloupost, člověk se u filmu usmívá a užívá si ho. Ne jinak je na tom i tahle sluníčkem prozářená komedie o šerifovi, který ve svém městečku nalezne kluka s neobyčejnými schopnostmi a hlavně mimozemským přístrojem, který chce získat "zlotřilý" armádní velitel. Jenže na šerifa si nepřijdou a jak jinak - odnesou si pořádnou nakládačku. Ve filmu se objeví řada známých bouchačů z Budových filmů a je radost pozorovat, jak si své role a roličky užili. Jednoduchý, prostý, ale laskavý film. A obzvlášť Budovi příznivce musí potěšit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se odehrává a také byl natočen ve městě Newnan ve státě Georgia, USA. (Jan.Kanak)
  • Po úspěchu filmu E.T. Mimozemšťan (1982) a dějové podobnosti obou filmů, se tento film začal začal uvádět pod alternativním názvem „E.T. and the Sheriff“. (Jan.Kanak)
  • Všechny scény, kde se poprvé setkali šerif (Bud Spencer) a H7-25, se natáčely v Six Flags Over Georgia. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama