Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Na film jsem šel s tím, že to nebude moc podle bájí atd, to mi bylo jasné, čekal jsem pěkné triky, akční bitvy atd.. Snažím se najít něco pozitivního, ale moc se mi to nedaří. Scénář strašný, ve filmu se vlastně nic neděje, velkolepé bitvy nejsou, titán jakožto nejlepší efekt je okopírovaný z pána prstenů a je poražený tak za minutu (finále ke kterému celý film "graduje"). 3D moc dobře využito není (třeba to bludiště je fajn ale víc toho není), každá scéna je očekávatelná, moc pěkných dívek na které by se dalo koukat zde také není. Korunu nasazuje schizofrenik mluvící se železnou sovou. Bohové najednou všichni umírají jakoby byli smrtelní atd.. Prostě nic moc, vyhozené peníze

plakát

Warrior (2011) 

No upřímně, scénář asi nebyl moc dlouhý a ani napsání netrvalo moc dlouho, ale herecké výkony to vynahrazují. Ze začátku mi moc neseděl otec, ale ke konci filmu jsem si teprve uvědomil jak to tam sedí a proč to tak je.. Skvělej konec, skvěle zahráno. Jediný mínusy vidím v tom, že to byl už po Xtý příběh noname fightera který za pár týdnů poráží mistry. To bohužel po podobně dlouhém tréninku musím vyvrátit - unreal.. Navíc je ve filmu málo dívek, další -

plakát

Nemožňák (1982) 

kult!!!! větší akce a reálnější vychytávky než měl James Bond, charismatictejsi herec, krasny filipínky .. ale zadny hrani na realnost, pekne beckove po lopate rozstrileni desitek nepratel atd (trochu jako "Rambo").. Weng Weng se ne nadarmo po tomhle filmu stal velikou a bohatou celebritou. Rozhodne doporucuju. tady rapovej soundtrack (pozor obsahuje vetsinu akcnich scen filmu..): http://www.youtube.com/watch?v=eqh5O9LbjhY

plakát

Hvězdné války podle Turka (1982) 

Musím dát pouze 4*, je tam několik nedokonalostí, které šli i se stejným rozpočtem vyřešit (třeba nedávat do každé rány zvuk jako při výstřelu z děla atd :D ).. Scénář je překvapivě vychytaný, rozhodně spojení se Zemí a námi je tu mnohem více dotažené než u Star Wars a jak šikovně zapojili Korán, to sem nechápal :) Moc jsme se s přítelkyní bavili, takže můžu jedině doporučit. Je to prostě pořádný oldschoolový béčko, který digitální efekty vidělo jenom při kradení záběrů z SW a hudby z Indiany Jonese, ale dokazuje, že i bez toho jde natočit epický hvězdný film :)

plakát

Somrák s brokárnou (2011) 

Film se nesnaží za každou cenu překvapit, takže po chvíli víte o co půjde, možná tak překvapí svojí brutalitou, tolik krve sem nečekal :D skvělý béčko.. sympatický hlavní hrdina, který pomáhá krásné mladé učitelce.. Nejděsivější je podle mě to, že se to "sin city (fuck city)" zase o tolik neliší od nynějšího města.. resp. přibližujeme se a nikoho to nevzrušuje, myslím, že za pár let bude tenhle film fungovat líp, než ty cedule na nábor k měšťákům, pomáhat a chránit.. film doporučuju, pěkný nový béčko (pěkně natočeno) u kterého nemusíte moc přemýšlet a občas se zasmějete :)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Bohužel jsme film nedokázali dokoukat a radši si pustili nějakou klasiku. Hodně špatný. Celá komedie založená na tom, že někdo mluví sprostě mezi ostatníma klasickejma pohádkovejma postavama? WTF? hodně slabý.. ale za tu pěknou Natáliinu tvářičku dávám 1*.

plakát

Superman se vrací (2006) 

Kdybych u toho nedělal něco na pc, asi bych to nedokoukal. Mám Supermana a celkově komixy i filmy udělané z komixů moc rád, ale tohle je jeden z nejhorších co jsem kdy viděl. Několik efektů bylo vážně super, ale to je asi tak všechno..

plakát

Dvanáct do tuctu (2003) 

Klasicky neoriginální rodinná podívaná, kde každý herec hraje to co od něj známe a čekáme, ničim nepřekvapí, ale ani nenudí a občas se i zasmějete (narozdíl od věcí jako BeetHoven atd..)

plakát

Profesionálové (1977) (seriál) 

Milionkrát lepší než dnešní US kriminálky