Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

SeBig 

všechny recenze uživatele

no pár krát jsem se zasmál ale jinak je to hrozná kravina a příběh je docela nudný a mylsle jsem že to bude víc SCI-FI...ale zase sem čekal větší kokotinu mohlo to být horší třeba jako agenti dementi to je daleko horší než tohle a scéná s parukou tam jsem se hodně nasmál. Ale jinak má Nielsen lepší komedie (Utopenec na uteku).. ()

torn666 

všechny recenze uživatele

...teda ja som z tohoto hodnotenia velmi prekvapeny, nevravim ze Vesmirna prda je najlepsia komedia Leslieho Nielsna ale 234 najhorsi film to urcite nie a 28% je prenu fakt primalo. Na % by si podla mna zasluzila tak nieco cez 50 a pokial ide o moje hodnotenie za 4 tak preto ze jej chcem trocha pomoct, inak by som dal za 3 vesmirne termonuklearne reaktory :-) ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Elitní agent Richard "Dick" Dix se vydává na měsíční základnu, aby zachránil prezidenta, který byl unesen a nahrazen svým dvojníkem... Ano název sice odkazuje na Vesmírnou odyseu (a především v úvodu se dočkáme několika odkazů na tento snímek), jinak se však jedná spíš o parodii sci-fi žánru jako celku. Za co tvůrci zaslouží pochvalu tak je zpracování obyvatel měsíční základny i základny samotné, které vytváří tu správnou sci-fi atmosféru. Horší už je to s humorem, protože některé vtípky, repliky a odkazy jsou celkem povedené, ale najdou se také ty méně vtipné a v pár případech nejsou vtipné vůbec. Samotný Leslie ještě dokáže solidně zahláškovat a jeho postava sem tam připomene i legendárního Franka Drebina (akorát je Richard Dix snad ještě větší nemehlo). Takže film sice není žádný zázrak, nicméně musím přiznat, že jsem snímek viděl už několikrát a vždy se u něj dokážu po celou dobu obstojně bavit, ale je jasné, že Leslie natočil už lepší kousky. ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Vskutku dementný názov (nemyslím originál) je predzvesťou toho, čo sa bude diať na obrazovke. Fekálne vtipy sú striedané trápnymi, trápne vtipy chorobomyselnými, chorobomyselné debilnými a debilné blbými. Tomu hovorím gradácia deja! Nebyť sexi hlavnej hrdinky, vypol by som to už po desiatich minútach. Sakra!!! Na čo ju tam pchali! PS: Ospravedlňte môj trochu ostrejší slovník, to ten južanský temperament. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, prda to teda moc není. Nejlepší fórky (toporožec, východ měsíce) se nachází hned v úvodních třech minutách a pak už (kromě Nielsenova mnohdy humorného, tady už jen špatně recyklovaného, blbství a neohrabanství) pobaví snad jen docela dobrej nápad s dvojníky slavných lidí (kdyby mi někdo řekl, že zde Hilary Clinton hraje samu sebe, jen že trošku přibrala, skočil bych mu na to). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama