Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (153)

plakát

Stockholmský syndrom (2020) (TV film) 

Wow, to má spád, je to silný, nebere si to servítky a výborné herecké obsazení. Android Vojtěch Vondráček je jak z jiného světa. Těším se na druhý díl!

plakát

Šejdrem (2008) (TV film) 

Bylo to milý. Jak jeden navrátivší se týpek po letech rozhodí unylou atmosféru vesnice. Aspoň na jeden den 👍

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) odpad!

Mě snad šálí zrak! 85%??? Bohužel mě tak vysoké hodnocení donutilo shlédnout tento film a jelikož nerada opouštím rozdělané věci, s kyselým znetvořeným ksichtem, jsem to vydržela až do konce. Tak prvoplánovou otravnou slátaninu jsem teda nečekala. Buď tu mají všichni smysl pro černočerný humor anebo se nacházím ve společnosti sentimentálních primitivů po transplantaci hlavy. To, že ten kluk má izolepou přelepenej ksicht, mě ani moc neiritovalo. Spíš mě fascinoval zjev Owena Wilsna, kterej asi zřejmě neplánoval předčít ve zrůdnosti svého syna. O splastované Julii Roberts radši vůbec nemluvim, ženy zkrátka stárnout neumějí. Ale co ten děj? Vždyť je to tak neuvěřitelnej bizár, že se mi z toho samovolně spouštěl dávicí reflex. Malá neduživá zrůdička dokázala, že se společnost ve 100% případů přetvořila v láskyplné a dobrosrdečné bytůstky, tráva se stala zelenější a obloha modřejší. Jestli mě to mělo donutit k zamyšlení, jako že bych neměla lidi soudit na první pohled, tak jako DOBRÝ DEN, NE ASI!!! Kéž by v úvodních titulkách bylo něco o tom, že je tento film vhodný pro děti a mládež, tak s tím čas neztrácím. Pro ty, by ten xicht byl ještě asi trochu prdel. Za mě odpad!!!

plakát

Kafarnaum (2018) 

...a takhle to je. A my si v blahobytu budeme na něco stěžovat? Vůbec nic nevíme. Je mi smutno...

plakát

Zelená kniha (2018) 

Milý a pro mě tak nějak uklidňující film. I dvě různorodé povahy se můžou spojit v jedno celoživotní přátelství. Stačí respekt.

plakát

Studená ryba (2010) 

Vůbec nechápu , proč to má tolik procent. Je to absurdní komedie s prvky rádoby hororu se sexuálním podtextem. Nic psycho ani thriller na tom neshledávám. 2,5 hodiny nudy a očekávání něčeho, co nepřišlo. Od Japonců jsem čekala mnohem, ale mnohem víc...

plakát

Pátrání (2018) 

Tak hlavně že facebook a youtube a iMessage rulezzzzz. Mám z toho zkaženou náladu.

plakát

Humr (2015) 

Přišlo mi to nedomyšlené, i když celkem zajímavé a pozornost si to udrželo až do konce. Ale do jakého konce? Pocit nenaplnění zůstává dál. 50%.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Mě to baví. Je to sarkastický a suchý a nijak se to s ničím nesere a to mi vyhovuje. A přitom to není primitivní, jak vyznívá z některých komentářů. Některý lidi se musí prezentovat jen vysoce sofistikovaným stylem humoru. Ale o tom to není, to je jenom klišé 😁

plakát

Útěk z vězení v Dannemoře (2018) (seriál) 

Podle skutečné události, herci vybraní s neuvěřitelnou přesností podoby se skutečnými protagonisty. nechápu, jak je možné tahle "zohavit" krásnou P. Arquette 😁. Má to spád, je to napínavé, realistické. V ději se dobře orientuje, 7 dílů akorát stačí. Super!