Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Skrytá identita (2006) 

Po nedávném shlédnutí, sem přehodnotil! Nejlepší kriminálka co jsem viděl! Ten film mě prostě baví od A do Z !

plakát

Prometheus (2012) 

Vydal jsem se do kina na dlouho ocekavany film ,,Prometheus", a jakoz to fanousek zanru samovzrejme v den premiery! Ovsem to na co jsem se mesice tesil proste neprislo, kazdopadne Ridleyho comeback(s filmem ktery vytvoril v dokonalost) se nekonal! Nutno podotknout, ze semnou v sale(na premiere) sedelo asi 5 lidi!? Zklamani:-( 60% Jeden z filmu roku?? Sem zvedav co nas jeste letos v kinech ceka! Snad to v cervenci zachrani zaver sagy o Temnem Rytirovi.

plakát

I'm Still Here (2010) 

ouvej,... tohle zamrzi! Phoenixe sem mel rad, byl to vynikajici herec! Nechapu jeho rozhodnuti zkoncit s filmy a venovat se hip-hopu! Docela ponizujici, hlavne ke konci dokumentu, a co vlastne cekal!?!Podle me si zkurvil zivot! Za sebe i za vsechny jeho fanousky,- doufejme, ze se jeste nekdy do budoucna dockame joaquinova navratu!

plakát

Kickboxer (1989) 

Super film... pro mě asi nejlepší Van Damme! a nejvíc je scéna, kdy JCV tancuje v hospode na "Feeling Good Today" fakt prdel:-)

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Hodně sem se těšil na tohle sci-fi, ale zase sem se nechal oklamat trailerem! Fakt sem se dost nudil a ten konec je hovadina. Za efekty ** víc fakt NE!!

plakát

Terminator Salvation (2009) 

2* Za ,,You Could Be Mine,, jinak velke zklamani! Kazdopadne nejhorsi dil cele serie..........

plakát

Spirit (2008) odpad!

Můj dárek od ježíška..co k tomu dodat?.... No hrozná píčovina(měl sem to dvd nechat pod stromkem)! A't žije ,,Sin city,, :-)

plakát

Špatnej polda (2009) 

Hodně dobrej film! Váhal sem jestli dát 4, nebo 5*........,ale vzhledem k tomu, že Cage už víc jak 4 roky nehrál v dobrém filmu, naposledy (,,Obchodník se smrtí,,) sem se rozhodnul pro plné hodnocení.Doufám, že mu dobré filmy, alespoň nějakou dobu vydrží!

plakát

Hadi v letadle (2006) 

Průměrnej akční film (s hadama v hlavní roli), ''Už mam těch posranejch hadů, v tomhle posranym letadle plný zuby'' :)))