Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (450)

plakát

Okruh (1968) 

Čekal jsem víc. Muzikál s Elvisem a auta z 60. Let zní dobře. Bohužel scénář o ničem a ponaučení taky nic. Závody nezaživné a archaická zpětná projekce při závodech. A skončilo to tak nějak divně, bez uzavření.

plakát

Teroristka (2019) 

Náramně jsme se bavili. Super dialogy, super scény.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Další film v sérii virových, které si pouštíme v okamžicích nejtěžší karantény za řádění viru SARS2. Tohle výpravné dílo se spoustou efektů a výbuchů má ale dost slabý scénář plný děr a profláklých klišé. Taková typická americká katastrofická slátanina na pomezí Hollywoodu a B-čkových hororů, kde sice hraje Brad Pitt a pár dalších slušných herců, ale jinak si na to po čase ani nevzpomenu. Teda dokud opět nebude zákaz vycházení.

plakát

Nákaza (2011) 

Jaký film si při dnešní koronavirové apokalypse pustit? Jasně. Ten o podobné nákaze, ať víme, co nás čeká. Ve filmu je virus sice výrazně nebezpečnější, jinak je paralela až strašidelně přesná.

plakát

Slečna od vody (1959) 

Je to jako film blbost, ale zajímaly mě záběry z Prahy konce 50. let. A dobové dopravní prostředky.

plakát

Deadpool (2016) 

Rozhodně tenhle Xmení film není pro děti. A oproti ostatním je hodně naturalistický a o brutální a sadistický smrti zde není nouze. Na druhou stranu je tu spousta hlášek (na nich je to v podstatě založeno) a člověk je na první pokud ani nestihne všechny pobrat. Takže vtip a rychlý spád to má.

plakát

Tátova volha (2018) 

Zajímavý příběh. Dobře zpracováno. Líbilo.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Protože jsem četl všechny díly a jsme momentálně ve tří čtvrtinách poslední knihy, tak mi tohle docela nesedlo. Protože to prostě není podle knižní předlohy. Přijde mi, že si autoři jen vypůjčili par postav a základní děj a z toho udělali paskvil. Kolikrát ani člověk nechápe motivaci jednotlivých postav nebo proč jsou zrovna na místě, kde jsou. Abych ale nekritizoval, tak film má spoustu cool momentů, některé atraktivni akční scény a dobrou atmosféru. Ale prostě nechápu, proč udělali tenhle one off film, když to má být trilogie. Jak tady chtějí navázat? Asi nijak.

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

Celou dobu mě to i přes některá hluchá místa bavilo. Byl jsem připraven dát minimálně 4*. Ale ten závěr vyšuměl dost do ztracena a i mě to celé najednou přišlo jako ztracený čas. Třeba se to ve druhé sérii nějak rozluští, ale vzhledem k tomu , že jsem četl, že druhá série nebyla jistá, tak s spíš myslím, že autoři rozjeli velkou jízdu a nemají to úplně domyšlené.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Slabší díl. V podstatě jde o to, že vyhrabali egyptského mutanta z 3000 let BC a ten se snaží zničit svět. Samozřejmě je poražen. Kromě zdůvodnění, jak Charles Xavier přišel o vlasy tu v podstatě nic nového pro děj není.