Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (177)

plakát

Byl by to hřích (2021) (seriál) 

Kéž by se lidé navzájem tolerovali a respektovali. Svět by tak byl mnohem lepším místem.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Klenot mezi všemi těmi novými štědrovečerními pohádkami České televize.

plakát

Atypický (2017) (seriál) 

Geniální. Takové až atypicky normální na americký seriál, prostě ze života. Opravdu sympatické postavy, inteligentní a zábavné dialogy. Rozhodně ne ztráta času.

plakát

Sváteční rande (2020) 

Nic, co bychom předtím neviděli. Ale bylo to vtipné, aniž by to bylo zároveň trapné, příjemní herci i atmosféra. Lepší průměr, zaokrouhleno nahoru.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Pozadí Paříže je už samo o sobě výhra. Když se k tomu přidá Lily Collins a spousta dalších krásných a sympatických lidí, vznikne příjemná romantická oddychovka - v délce deseti epizod na sezónu taková jednohubka na odpoledne. Těším se na pokračování! EDIT: Po dalších sezonách je okouzlení pryč. Děj je natahován až ztrácí tempo a nudí.

plakát

Fauda (2015) (seriál) 

Výborný seriál. Moc se mi líbilo, že nebyl zaujatý proti jedné straně, ale vše popisoval z obou úhlů pohledu. Palec nahoru taky za to, že každá série se věnovala jinému blizkovychodnímu konfliktu. Taky to, že jste nikdy nevěděli, která z hlavních postav umře, slušně přidávalo na dramatičnosti.

plakát

Miss Americana (2020) 

Teď je mi Taylor ještě sympatičtější!

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Zpočátku jsem si nebyla jistá, jestli koukám na komedii či drama, postupem času jsem si však na svérázný humor zvykla. Ovšem španělské Locked Up mi sedí ještě o něco více.

plakát

Valeria (2020) (seriál) 

Mně to sedlo. Parádní vtipná oddychovka pro ty, které mají již něco za sebou.

plakát

Elita (2018) (seriál) 

Nevím, jestli to bylo španělským prostředím, španělštinou nebo herci, ale líbilo se mi to hodně. Vůbec poslední dobou mám pro španělské seriály slabost. Líbí se mi jak "všichni" hrají "všude". Jo a Ester, jakožto ledová královna, je prostě nádherná.