Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Babička (1940) 

Ano babička ještě že jsem ji nečet jistě by to dopadlo jako film . Ucamcané absolutně nezajímavé a bez jakéhokoliv náznaku na dobrý scénář jen an nás ze všech stran prská laskavodt a to je podlemne vše babičku sehrála Terezie Brzková normnálně obyčejně až uměle a to nemusim .

plakát

Batman a Robin (1997) 

Hodnatím za 4.....No je to trochu slabší snímek z řady Batmanů a obzvlášť Arnold ten se mi fakt nelíbyl .JÁ CHÁPU ŽE V TĚCHTO FILMECH MUSÍ BÝT AKCE, ALE KDYŽ SE PODÍVAME NA NOVĚJŠÍ FILM BATMAN ZAČÍNÁ --to je jiná podívaná se skvělým scénářem.

plakát

Batman začíná (2005) 

Hodnotím za 2 ...Byla to skvělá podívaná a to asi do 3/4 film bylo to jiné pojetí než jsme zvyký. Batmen byl zajistě mnohem lépe pojat a tyto 3 třetiny filmu, dávali naději že po dlouhé době bude stvořen film ve kterém bude vše. Velice se mi zamlouvali dialogy a vůbec scénář jako takový. 4tá třetina me docela sklamala i když chápu, že nejáká akce ve filmu musela být obsažena . Celkový dojem --velice povedený příběh..

plakát

Bazén (2001) 

nekonfliktní nydný a sprachtilý příběh je to jako když řvete do tmy nebo brečíte na poušti . No přirovnal bych to k Hostelu.

plakát

Beverly Hills 90210 (1990) (seriál) 

Hodnotím za 3...Název tohoto seriálu používá náš učitel ve škole když něco násobýme například: TEĎ TO VYPOČÍTEJTE JAKO V BEVERLY HILLS -KAŽDYJ S KAŽDÝM, a má pravdu je to středoškolsý zátah na fanoušky sedící a čumící na stupidní seriály.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Nářez , flegmoš jak má být..opravdu pohodový film ...

plakát

Blade (1998) 

GOOD FILM ME SE TO VELICE LIBILO ME TEMATIKA UPIRU A ZABIJENI DOCELA BERE A RAD SE NA TO DIVAM I KDYZ SEM MOZNA TROCHU UCHYL (NO CO KAZDEJ JE NEJAKEJ)

plakát

Blade 2 (2002) 

LÍBILO SE MI TO JAKO JEDNICKA.

plakát

Blázen z laboratoře 4 (1967) 

Jean Lefebvre, znal jsem ho dosud jen z Četníka tak sem se divil že umí zahrát i nelehkou roly chemika, který to nemá v životě lehké. Režie filmu sice trochu pokulhává, ale naprosto jednoznačně ho vyrovnává scénář, který je vtipný a zábavný. Jednou se ocitáme ve francouzském městečku a poté zase na divokém západě, což bylo velice zajímavé. Celkem sem se bavil a mít nápady jako mladý chemik, využiju toho naprosto do poslední kapky.

plakát

Bláznivá dovolená (1983) 

Jo taky bych na takovou dovolenou jel, přerušilo by to můj každodenní stereotyp .SVIK