Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (506)

plakát

Čarodějové zakletého království (1989) 

Blbost, narozdíl od výborné jedničky, tohle fakt byl děs, ani Lana Clarskon a David Carradine film nepozvedli než na hodně podprůměrný film.

plakát

Barbar Conan (1982) 

Jo jo klasika, první velká role pro Arnieho, před hvězdným Terminátorem. Cymeřan Conan po patnácti letech se vypořádá s Tulsou soudcem a zachrání princeznu a stane se později králem...

plakát

Hundra (1983) 

Lepší béčko z 80 let. LL v další ze svých spoře oděných rolí. Mečem se umí dobře ohánět..Hundra a její pomsta za vyvraždění Amazonek a cesta k hledání vhodného samce k oplodnění..

plakát

Královna barbarů (1985) 

Lara Clarkson nádherná, úvodní sekvence s vesnicí dobrá, pak ještě osvobození zajaté kamarádky, ale pak až dva bojové scény slabé..

plakát

Ator, pán ohně 2 (1984) 

Slabší než jednička, ale za Lisu Foster jedna hvězda navíc..

plakát

Válečné hry (1983) 

Nějak mne to nezaujalo, předchůdce Hackerů mladý středoškolák prolomí heslo a dostane do obranného systému jaderných střel řízených počítačem. ikdyž PC technologie o malinko starší než jsem já, vypadá zajímavě. Narozdíl od ságy Terminátora, zde člověk dokáže umělou inteligenci zastavit. První velká herecká příležitost pro Matthewa Brodericka. Zajímává i Ally Sheedy v roli Jennifer, oba si pak následně zahráli v podobné tématice Projekt X respektive Číslo 5 žije..

plakát

Kusy aneb Tisícero výkřiků noci (1982) 

Matka si vybíjí zlost na manžela, že jí opustil na malém synovi, kterého přistihne při skládání puzzlí s nahou ženou, prohlíží mu věci a syn si mezitím dojde pro sekyru a matku rozseká, pak vše narafičí, aby to vypadalo jako na venkovního pachatele. Po 40 letech se objeví tajemná postava s motorovou pilou, která si z obětí rozřezá s vyjimkou předposlední oběti, kterou vykuchá nožem a vezme si postupně hlavu, trup, ruce a nohy. Podezření padá na správce tělocvičny, kde se vraždy většinou staly, toho hraje u nás známý Paul L. Smith(dvojník Buda Spencera z filmů o Šimonovi a Matoušovi). Velmi dobrý béčkový horor.

plakát

Odstřelovač (2007) 

Nejlepší akční film za poslední dobu... Mark Walhberg sice není úplně prototypem akčního hrdiny, ale to nebyl ani svého času Nicolas Cage. Danny Glover co by slizký záporák taky cool. Politické spiknutí o údajném atentátu, takové filmy prostě miluji...

plakát

Smrtonosná zbraň 4 (1998) 

Zbytečné, drahé, dlouhé. Opravdu čtvrté pokračování už asi nemělo, vzniknout. Ikdyž strýček Benny je k pokukání. "Říká se rýže...". Ani Gibson, Glover a Pesci a spol. neztratili nic z minulosti, ale přece jen už je to ohrané a ne tak srandovní, jako předešlé díly. René Russo už jen jako doplněk na pár minut, Chris Rock spíše k otrávení a Jet Li všechny převyšoval, ale nakonec vyhraje opět Riggs...

plakát

Smrtonosná zbraň 3 (1992) 

Oproti jedničce i dvojce nejméně o třídu horší. Ne tak herecky, původní sestava zůstala a i Stuart Wilson v roli záporáka výborný, navíc je zde skvělá kopačka Rene Russo, ale dějově je to takové nemastné, neslané. Hodně hluchých míst. Střelba na stadione, honička v autech s penězi. 2x opakující se scéna s bombou. Navíc český dabing mohl být pestřejší.