Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (497)

plakát

Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (2005) 

Letopisy Narnie, aneb pán prstenů pro děti. Dokonce i pár lidí a zvířat umře, ale žádnou krev neuvidíte. Dávám 2 hvězdy, není to špatné, ale občas bych ty čtyři děcka zabil :)

plakát

Ghoul (2015) 

No nevím. Jsem z toho rozpačitý. Není to úplně špatné, ale cosi tomu chybí. Nebo spíš - všechno už někde bylo, chybí mi tam něco originálního. Dávám 2 hvězdy. Moc nechápu - v pustině uprostřed lesů, kde je jeden barák a k němu nevede žádná cesta - fungují tam mobily a dokonce jim pěkně šlape internet na notebooku.

plakát

Nenasytná Tiffany (2015) 

No konečně - český film, u kterého jsem se nemusel stydět, že jsem Čech. I když jak se to vezme - typická česká povaha je tam tak dobře podaná, jako naposled v Hogo fogo Homolka. A vůbec - všechno je tam tak správně vyvážené. Jen tak dál, pokračujte prosím. Děkuji a dávám 4 hvězdy.

plakát

3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové (2013) 

Drsný a syrový film. Docela bych věřil tomu, že takhle přesně to bylo. Otázkou může být, kolik takových Nataší se ještě někde skrývá. dávám 4 hvězdy.

plakát

Zmizení (2013) 

Fakt velmi, ale velmi slušné krimi-drama. Gyllenhaal-Jackman rulez. Dávám 4 hvězdy a to jsem ještě mírný - měl bych dát pět. Takových filmů s takovou atmoškou teda moc není.

plakát

Equalizer (2014) 

Jeden kladný hrdina. Takový Jánošík z OBI. Bohatým bral a chudým dával. Všechny přepral a na hodinkách si stopoval čas. Je to krásně neuvěřitelné. Ale pěkně provedené a moc hezky se na to dívá. Dávám 4 hvězdy.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Nebylo to tak špatné (ústřední dvojice se k sobě pěkně hodí), ale k dokonalosti to má daleko. Směr je dobrý (nemám nic proti Prince of Persia), ale provedení mírně pokulhává. Docela dobrý začátek a odfláknutý, zkratkovitý konec. Prostě 3 hvězdy.

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Vladane, Vladane, je to slabé a bídné. Dávám 2 hvězdy, další pohádka jen z povinnosti.

plakát

Odpor (2008) 

Dávám 4 hvězdy, těchto filmů není a nebude nikdy dost. Daniel Craig již zahraje cokoliv a ostatní (Liev Schreiber, Jamie Bell) mu zdatně sekundují.

plakát

Králova řeč (2010) 

Moc pěkný film. Takový čistý, vychytaný do detailu. Žádné rušivé elementy, příběh pěkně plyne a mírně graduje až do konce. Oba hlavní představitelé si zaslouží úctu za svůj herecký výkon. Dávám 4 hvězdy.