Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (82)

plakát

Ve službách Jejího Veličenstva (1969) 

Asi nejrozporuplnější Bondovka.Pro mě však laťka nastavená stále vysoko.Lazenby je sice coby Bond asi skutečně nejhorší a nejnudnější ale dopadnout tenhle pokus mohl i hůř.Největším kladem je rozhodně horské prostředí sanatoria a záporák Savalas.

plakát

Max a maxipříšerky (2009) 

Tohle rozhodně není pohádka pro děti.Už jenom kvůli ukřičenému Maxovi, kterej by zasloužil většinu filmu pěknejch pár facek.Nejdřív mě to moc nebavilo, ale úžasná animace tvorů z ostrova mě nutila to dokoukat.Čim blíž byl konec filmu, tim smutnější film byl a ke konci už mi bylo obelstěných tvorů fakt líto....divná záležitost.

plakát

Číslo 9 (2009) 

Příběh je malinko upravená válka světu v podání pro děti.scénář děravý jak síto, stopáž až nepřirozené krátká.ale ta animace....ohromující a atmosferický zážitek!

plakát

2012 (2009) 

Ano, bez ohromujících a pompézních scén demolujícího se světa by byl tenhle film jen obyčejným, klišé nabouchaným, sem tam trapným dobrodružným filmem.Jenže tady právě o tyhle scény jde, na nich je to postavené.A když se na to kouknu z druhé strany, tak se jedná o vyprávění o konci světa, sem tam opepřené o snahu o odlehčení v podobě někdy trochu plytkého humoru.Těžko z tohohle téma vytřískat víc, teda pokud by ste nechtěli od začátku do konce tlačit na divákovy emoce pomocí emotivních a loučících se scén.Já teda dostal, co sem očekával.

plakát

Star Trek (2009) 

Nejsem žádný fanoušek seriálu - kdysi dávno jsem viděl pár dílů, to je všechno.V poslední době jsem ale se Star Trekem přišel chtě, nechtě do kontaktu a tak jsem si ze zajímavosti tenhle film sehnal.I přes neznalost postav, odborných Star Trek termínů a celkem dlouhé stopáže mě film nakonec dobře zabavil a hlavně mě alespoň trochu vtáhnul do tohohle zajímavého sci-fi světa.Takže za to díky!

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Když mám chuť na pizzu, tak jdu do pizzerie a neočekávám žádnou invenci nebo novinku, jenom prostě chci aby byla dobrá.Podobný to je u tohohle druhu filmu a tenhle je sakra dobrej.

plakát

Náhradníci (2009) 

Takže po tak velký kritice jsem čekal fakt špatnej film.To se ale k mému překvapení nekonalo.Stárnoucí Willis má furt co nabídnout( i když tady se zrovna nepředřel) a téma klonů je stále aktuálnější.Když chcete u filmu vypnout a nad ničím nepřemýšlet, je to ideální záležitost.Na druhou stranu tento rok přinesl spoustu vydařenějších filmů..

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Nevím jestli nejlepší, ale rozhodne nejemotivnější animák, co jsem viděl.Místama mi to opravdu nepřišlo jako film pro děti.Smutný, dojemný, poučný, skvělý!

plakát

Bobule (2008) 

Má to skvělej začátek, dobrou zápletku, místama skvělou náladu a geniální ústřední písničku.I když tomu postupem času dochází dech, nemůžu dát míň.Prostě mě to pobavilo.