Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (230)

plakát

Náhradníci (2009) 

škoda Willise pro něco takového....

plakát

2012 (2009) 

Jestli je Emmerich v něčem mistr,je to decimování naší modré planety.Málokdo ji dává tak na prdel jako on.A to co nám předvádí ve 2012,nemá obdoby. Když sleduju film od Emmericha vím,že mě čeká film pro zábavu a ne pro přemýšlení,že se budu usmívat přiblblosti smutných a patriotních scén a že budu žasnout nad dokonalostí scén trikových.A to mi věřte,že žasnout budete.V momentě kdy hlavní hrdina naloží svou rodinu do limuzíny,sešlápne plyn k podlaze a začne ujíždět před destrukcí L.A.,začíná ta pravá jízda.To co se děje na plátně je nesmyslné ale vypadá to tak skvěle a opravdově že prostě nemůžete odtrhnout oči....Já se bavil.A moc.

plakát

Bruno (2009) 

Po delší době jsem zase brečel smíchy.I když málokdo asi takhle prasácký humor pobere....

plakát

Smrtelné zlo 2 (1987) 

Úlet jako kráva!Raimi je úchyl jak má být a nebojí se originálních,byť většinou dosti nechutných nápadů.Hlavní hrdina dostává HODNĚ naprdel a v momentě kdy si Ash nandává na pahýl motorovku,se rodí legenda. Už nikdy nepojedu ke kamarádovi co má v lese taky chatu.Kdo ví,co tam má za knihy!

plakát

Lovecká sezóna (2006) 

Mám velice rád animáky,ale tenhle si mě vážně nezískal.Vtipy byly vesměs nevtipné, hlavní záporák málo ďábelský a jelen Elliot,coby ,,vtipný sekundant" v porovnání např. s oslíkem ze Shreka trapný a nevýrazný.Vlastně se divím,že jsem to viděl až do konce.

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

Ze začátku jsem byl dosti rozčarován - do prvního filmu má tohle hodně daleko,už jenom ůvodní scéna musela stát skoro stejně co celá Pitch Black. Ze sci-fi hororu se nám stala velkolepá výpravná sci-fi fantasy a i když ze začátku to vypadá na provar,postupem času se film začne zamlouvat a trochu připomínat a citovat starší sci-fi béčka (za všechny jmenujme Flashe Gordona) a nakonec zjistíte,že vůbec není tak špatný jak zezačátku působil.

plakát

Černočerná tma (2000) 

Vynikající béčková scifárna ve vetřelčím stylu.

plakát

Johnny English (2003) 

Ač fanoušek Mr. Beana,musím velice nerad konstatovat,že film na mě působil víc trapně než vtipně...