Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (83)

plakát

Střípky (2021) 

Nazvat tento film v překladu Střípky mohl jen blbec, který film neviděl. Dle mého by flmu spíše seděl název Maličkosti. Ale to jen tak na okraj. Film balancuje na hraně dramatu, krimi a thrilleru, ale je to bohužel takové nemastné, neslané. Škoda.

plakát

Oni (2021) (seriál) 

Tyto "produkty" dnešní poklekávací BLM doby ve jménu mrtvého feťáka a recidivisty, to jde zcela mimo mě a jen mi to kazí zážitek z filmu. Je to už fakt do očí bijící. Vím, že ultra levičácký Hollywood se na této pošahané vlně krásně sveze, ale opravdu to musí být takto ? Copak jim nestačí, že jsme to dopracovali k tzv. rasovým kvótám, kdy takřka každý film či seriál musí mít postavy od bílé, přes žlutou až po černou a běda jak ne ? Samozřejmě výjimkou jsou černošské filmy, tam se na nějaké kvóty nehraje, že ?

plakát

Shorta (2020) odpad!

A pozor ! Rasista policajt, no fuj. :DD

plakát

Pach krve (2021) 

Tak tohle nemělo chybu !! Pro mě zatím překvapení roku !! Krom názvu to nemá s původním Wrong Turn (Pach krve) vůbec nic společného - je to jen dobře !!! Ani nevím, proč to tady někteří zdejší "mistři" stále srovnávají. Ty filmy nemají nic společného, snad jen, že děj se odehrává většinou v lese, kde skupina turistů bojuje o život. Ale takových filmů najdeme v databázi deítky a desítky. Super provedení a super námět.

plakát

WandaVision - Natočeno před živým publikem (2021) (epizoda) 

Tak tohle je katastrofa !! Komentář z jednoho filmového webu je ještě velmi smířlivý : "Něco mi říká, že kdyby někdo natočil to samé retro s postavami, které jsme si neměli možnost oblíbit už v minulosti, byla by reakce publika podstatně vlažnější."

plakát

Enola Holmesová (2020) 

Feministická slátanina pro náctileté aneb jak natočit hovadinu ze světa Sherlocka Holmese (19.století !!), kde jen namátkou šéf inspektor ScotlanYardu je od pohledu odněkud z Indie (Adeel Akhtar), kde podnikatelka a učitelka bojových umění z Londýna je od pohledu odněkud z Nigérie (Susan Wokoma), kde učitelka a zástupkyně ředitelky elitní internátní školy pro dívky je odněkud z Vietnamu a druhá ani netuším ... ! A jasně, stará aristokratka nechá zavraždit svého syna a snaží se zabít i svého vnuka, aby politice v Anglii nadále vládli výhradně muži ?? Opravdu ?? Korunou je matka Sherlocka Holmese (i mladé Enoly) coby radikální feministka, plánující s dalšími feministkami teroristické útoky pomocí výbušnin. A ty neustálé otravné kecy, že je potřeba změnit svět ... To mluvení Enoly do kamery směrem k divákům mělo být asi nějak cool, ale spíš to vyznívalo jako reportáže komentátorky ze CNN. NETFLIX jde pomalu, ale jistě do ...... !!!

plakát

Mulan (2020) 

Vzhledem k tomu, že tady někteří hážou odpady, protože se americká herečka Yifei Liu (původem z Číny) zastala hongkongské policie při postupu proti demonstrantům a protesty označila za ostudu, tak já proto naopak dám plnou palbu !!! - - - Videa z protestů : www.youtube.com/watch?v=V0iytr0qM90 , www.youtube.com/watch?v=bAd6EDMj2Kk , www.youtube.com/watch?v=H90hyUted9s - - - Někteří tady rádi používají dvojí metr. Zajímalo by mě, jestli také házeli odpady španělským filmům za to, když před několika lety policie brutálně mlátila a zatýkala Katalánce při jejich poklidných protestech za nezávislost. A to zdaleka nebyli tak agresivní, jako demonstranti v Hong Kongu.

plakát

Tenet (2020) 

Fanclub Nolana to může obkecávat jak chce, ale je to bohužel jen slušně natočená nelogická slátanina ! K čemu je dobré sledovat děj, který chvílemi nemá vůbec smysl a nikdy nevíte, kdy jej Nolan hodí díky podivným přesmyčkám v logice do kýblu. Za mě zklamání.

plakát

V síti (2020) odpad!

Musím říct, že ta Těžká nevypadá na 12 let ani omylem. Jestli tato slečna (mladá dáma) přitahuje chlapy, tak určitě ne pedofily. Dokument, který chce šokovat. Je přitom hlavně jen o následcích a ne o příčinách. V rodinách, kde se zajímají rodiče o své děti, jak tráví svůj volný čas, komunikují s nimi, tam je hrozba ze strany těchto různých úchylů a pedofilů zcela minimální. Holky, které zhlédnou pedofilovu fotku vlastního penisu a přesto s ním vesele komunikují dál, tak ty holky si o průšvih vysloveně říkají. Tyto holky na tom přitahuje něco nového, dobrodružného a zakázaného. To nemluvím o pipinách, které jsou ochotné se s takovým člověkem někde sejít !! To, že po světě běhají mraky různých úchylů, to není žádná objevná a šokující informace. Je jen na rodičích (a taky trochu na škole), aby děti měly o těchto hrozbách dost informací a rostly hlavně ve funkčních rodinách, se zdravou a normální oboustrannou komunikací. Pokud např. žije holka sama s rozvedenou matkou, která honí hlavně kariéru nebo střídá chlapy, jak na běžícícm pásu a dceři se věnuje jen minimálně, tam může být zaděláno na problém. To ale není pro tento dokument dost cool !! To už nemluvím o holkách z osmé nebo deváté třídy základky, z nichž některé již vypadají jako dospělé ženské. Jen se dobře oháknou, zvýrazní dekolt, namalují se a že je jim 20 let jim zbaštíte i s navijákem.