Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 260)

plakát

Já, Putin – portrét (2012) (TV film) 

Osobní a krátký portrét již bývalého ruského prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina, který představuje tohoto muže nejen jako vrcholového politika, ale i jako sportovce, vlastence a obyčejného rusa.

plakát

Řetězový gang: Maricopa County (2009) (TV film) 

Veřejně prospěšné práce trestanců z Arizonské věznice, kteří jsou spoutání v řetězech, ponižováni a žijící v nelidských podmínkách, to je jedno z nejtvrdších vězeňských zařízení, které nemá v Americe obdoby a právě veřejně prospěšné práce jsou zde tou jedinou možností, jak si snížit trest.

plakát

Samurajští lovci hlav (2013) (TV film) 

Dokument mapující bitvu u měst Komaki a Nagakute roku 1584, mezi Odou Nobukatsu a Tokugawou Ieyasu. Samurai Headhunters je dokumentem o samurajské tradici, boji, cti i brutalitě, državách a služebnících, sledující vzestup fiktivního rolníka jménem "Masa" od obyčejného chudého poskoka svého pána, po samuraje, který si tento titul vysloužil v boji.

plakát

Džinró (1999) 

Temný zasněný a pomalý příběh s nádhernou hudbou, z poválečného Japonska, kde nikdo není ten, za něhož se vydává.

plakát

Made in China (2006) (TV film) 

Nuzné životní podmínky, dluhy a úmorná práce, to je denní chléb čínských dělníků, které systém vyhnal z vesnic ve kterých již nebylo uplatnění v zemědělství ani v tradičním řemeslu. Ovšem jak již napsal kaposlav, není to u nás o nic lepší.

plakát

Peníze: Špinavá tajemství (2008) (TV film) 

Dokument o průmyslové špionáži od největších korporací, až po malé firmy, které pro zničení konkurence neváhají porušit i zákon.

plakát

Lásky s vůní Jedle (2013) (TV film) 

"A tady je zákaz, že jsem nesmějí dinosauři a psi" aneb ze slov malého průvodce (10 let) po Jedličkově ústavu, nejstarším českém zařízení pro děti a mládež s tělesným postižením. K 100 výročí otevření tohoto ústavu, byl natočen dokument, který ústy jak studentů tak i učitelů představuje "Jedly", ale i běžný život a jeho nástrahy lidí s tělesným postižením.

plakát

Banda na výletě (1995) 

Rock 'n' Roll, "kouzelný" autobus a jedna hodně zkažená třída na cestě za prezidentem Spojených Států.

plakát

Závodní horečka (1989) 

Dvě věci nelze tomuhle filmu vytknout, a to parádní dobovou hudbu a rychlý auta, bohužel ten zbytek je celkem o ničem. 25%

plakát

Pušky, puky, pivo a psi (2013) 

O českém hokeji, pečených psech a politickém tlaku v době srpu a kladiva. 70 %