Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Obsahy (30)

Moje Love

Moje Love (2017) (pořad)

Naučný a zábavný, tak by se dal popsat pořad Moje Love, který v roce 2017 odvysílala hudební televize Óčko. Jakub Jíra v roli moderátora a finančního poradce v každém díle naráží na problémy, s kterými se diváci mohou setkat v běžném životě. Každý díl doplňuje host, kterého Jakub vyzpovídá.

Vraždy v kruhu

Vraždy v kruhu (2015) (seriál)

Padesátník pracující pro pražskou mordpartu (Ivan Trojan) je obávaný kvůli svým nekonvenčním metodám práce a zároveň respektovaný pro svou výkonnost a pohotovost. Jde o majora Holinu, kterému v pátrání pomáhá spolupracovník Rosťa (Richard Krajčo) a jeho manželka a astroložka Sabina (Hana Vágnerová). Dvanáct znamení zvěrokruhu slouží seriálu jako kostra pro dvanáct zločinů spáchaných z dvanácti různých pohnutek, charakteristických pro to či ono znamení.

Dědictví aneb Kurva se neříká

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014)

Bohuš po smrti Vlasty (Dagmar Havlová) propadne alkoholu. Ztrátu milované partnerky neunese. Bláznivě se pak zamiluje do herečky a díky ní dokonce koketuje s filmovou produkcí. Vypadá to, že přijde na buben. Naštěstí se včas probere a skončí v protialkoholní léčebně, kde vede tichá rozjímání s doktorem Strážným (Jiřím Pechou).

Silvestr Josefa Aloise Nahlovskeho

Silvestr Josefa Aloise Nahlovskeho (2014) (pořad)

Silvestrovská show TV Relax s Josefem Aloisem Náhlovským, který vypráví pohádky, historky a vtipy. Dále vystoupí skupina Kozí bobky a skupina Petra Šišky.

Those Who Kill

Those Who Kill (2014) (seriál)

Catherine Jensenová (Chloë Sevigny) a Thomas Schaffer (James D'Arcy) tvoří detektivní duo. Ona je superchytrá a honí sériové vrahy. On je forenzní psychiatr, který jí pomáhá vcítit se do myslí pachatelů. Catherine se mezitím vypořádává s minulostí, ve které mohl být sériovým vrahem i její nevlastní otec a hledá také svého bratra, jenž v sedmnácti letech záhadně zmizel.

Závrať

Závrať (2014)

"Nesuď mě podle minulosti, protože v ní už nežiji". Co když nás, ale minulost dohoní? Co když se nečekaně ohlásí a vy už nemáte sílu přijmout skutečnost vašich vlastních činů. Všechno, co se zdálo pevné a stabilní najednou padá jako chatrný domeček z karet. Psychologická studie degradace manželského soužití a pohled na to, co v sobě člověk dokáže skrýt.

Kniha knih

Kniha knih (2013) (hudební videoklip)

Videoklip skupiny Nightwork na podporu čtení knih pto děti a mládež.

Na horské dráze

Na horské dráze (2013) (hudební videoklip)

Videoklip skupiny Druhá identita k písničce Na horské dráze. Zajímavostí je, že členové Druhé identity se v klipu objevují jen na fotce. Jinak v celém snímku můžeme vidět ruce jednoho ze členů kapely a slyšet můžeme líbezný hlas zpěvačky Lucie.

Novotný za humny

Novotný za humny (2013) (pořad)

Novotný za humny je zábavná talk show o cestování a vtipných zážitcích z dovolených. Petr Novotný  si pravidelně zve svoje kamarády a kolegy. V každém díle probere dvě cizokrajné země, zatančí si, zazpívají, pustí si zábavná videa z cest.

Tvoje světy

Tvoje světy (2013) (hudební videoklip)

Hudební videoklip Adama Mišíka k jeho písničce Tvoje světy. Jedná se o první videoklip jeho sólové kariéry.

7 pádů Honzy Dědka

7 pádů Honzy Dědka (2012) (pořad)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí.

Anděl strážný

Anděl strážný (2012) (hudební videoklip)

Videoklip Druhé identity k písni Anděl strážný. Tato písnička vznikla podle zážitku frontmana Ladislava Novotného, kterého pří cestě do obchodu přepadli a zkopali tři útočníci. Jak se později ukázalo, měli už na svědomí jednu vraždu. Ladislav z této potyčky vyšel jen z pár stehy na hlavě.

Dangerous Girl

Dangerous Girl (2012) (hudební videoklip)

Hudební videklip skupiny The Colorblinds k její nové písničce Dangerous Girl.

Oh no

Oh no (2012) (hudební videoklip)

Hudební videoklip poprockové skupiny The Colorblinds k písničce Oh no.

Tma

Tma (2012) (hudební videoklip)

Videoklip královéhradecké skupiny Druhá identita.

Život je realita

Život je realita (2012) (studentský film)

Jaký vliv mají technologie na vývoj člověka?
S nadsázkou provedený příběh, který poukazuje na skutečnost, kdy se vytrácí lidskost.
Příběh inspirovaný skutečnými událostmi,který se dostal do projekce na filmovém festivalu v New Yorku.

Kam jdem

Kam jdem (2011) (hudební videoklip)

Videoklip Anny Mayerové a královéhradecké skupiny Druhá identita. Společně zazpívali na podporu kampaně "Já nejsem z gymplu". Zajimavostí je, že tento videoklip zaplatil magistrát města Prahy.

Kapr

Kapr (2011) (hudební videoklip)

Vánoční videoklip z roku 2011 královéhradecké skupiny Druhá identita. Klip měl být poděkováním a dárkem k Vánocům jejím fanouškům.

Reklama