Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (2 998)

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Johny Depp je pořád cool, ale jinak se nám vše pořád opakuje. Pokud to máte rádi, jistě vás neurazí vidět po páté to stejné. Jen si myslím, že režie se mohl chopit někdo schopnější.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Naprostá pohodovka. Sice to nemá s původním seriálem, krom jmen, nic společného, ale bavil jsem se. A to i když jde o vtipy s mužskými reprodukčními orgány. Skákací ulice 21 a 22 je sice lepší, ale i takto by to šlo.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Prima se vzhlédla v Barrandovu. Fuj!

plakát

Pomsta (2017) 

Po úžasných kritikách a nadšeném doporučení od Kazumakiho jsem se na Pomstu podíval. Příběh nemá moc smysl řešit a asi by mě to i bavilo, ale mělo to jeden problémek a to vyžívání v gore scénách (do toho musím zařadit i detailní záběr do úst špekouna, který chroustá snickersku, ten pohled mě bude strašit navěky). A právě tyhle scény, které jsou natáčeny až fetišisticky zdlouhavě mi spolehlivě otáčely kufr. Chtěl jsem dát 3*, ale asi bych měl pocit, že sám sebe podvádím. Ps. Slečna byla šikovná, že měla u sebe spoustu pytlíků s krví na transfuzi, protože jinak si ty galony krve všude kolem neumím vysvětlit. Pps. Film se neumí rozhodnout, jestli chce být mrazivě severským thrillerem nebo plnotučným akčňákem.

plakát

Pomsta: Milostný příběh (2017) 

Všechny plakáty lákají na Nicolase, který má však ve filmu vedlejší úlohu a do příběhu vstupuje nárazově. Celé by to asi fungovalo i bez něj, neboť jsem nepostřehl jediný výraz obličeje, který by jeho tvář rozpohyboval. Ústřední motiv spíš evokuje pocit epizody z detektivky, jen je tu více dbáno na psychiku oběti. Ps. To dítko mělo asi nejvíc rozumu ze všech, chovala se dospěle.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Jméno Svěrák mě ještě nikdy nezklamalo. Ať už Zdeněk nebo Honza. Mladšího navíc považuju za jednoho ze dvou konstantně skvělých českých režisérů (Svěrák, Strach). Takže Zdenku, díky za vzpomínky a Honzo, díky za film. Je to povznášející a milé.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Originál jsem žral a mám ho rád i teď, jak první řady seriálu, tak film. Nová verze má však mnoho nedodstatků, mj. se neumí rozhodnout pro jaké publikum by chtěla být. Výsledek je příliš rozvláčnění, charaktery jsou od těch původních úplně změněné (zde jsou všichni průseráři) a z atributů, kterých je v tomto vesmíru na stovky se zkrátka vzal jen základ, hlavní záporák první série seriálu a to má vystačit na dvě hodiny, kde se jen původní hodinu pachtíme v tom, že Power rangers ještě ani nejsou power rangers. Pokud vznikne druhý díl (mezititulkovou scénou k tomu má nakročeno), pak doufám, že se tvůrci poučí a neodevzdají další kopii Trasformerů. Sice stále sním, že vznikne pokračování s původními herci, ale vím, že k tomu nikdy nedojde, škoda. Toto je velký průměr.

plakát

První republika - Série 2 (2017) (série) 

Druhá série První republiky se má k té druhé stejně, jako druhá série Stranger thinks k té první. To dobré je pryč a zdlouhavě se tu rozpitvává to, co by se mohlo odehrát v šesti dílech a ne ve třinácti.

plakát

Přání k mání (2017) 

Kdo by čekal takové překvapení, zvlášť, když plakát vypadá tak odpudivě. Česká vánoční pohodovka pro celou rodinu s funkčním scénářem, orchestrální hudbou a desítkami drobných nápadů. Vít Karas je nadaný režisér.