Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Jim Carrey

Grimasy, pohyby, prostě dokonalý komik, který dovede zahrát cokoliv komického, ale i odkrýt svou duši jako ve filmu, Věčný svit neposkvrněné mysli nebo ,,Truman show"

Harrison Ford

Původně mi k srdci nepřirost, až jsem zachytila, že si dělá srandu i ve vážných rolích a to sám ze sebe. I když se to nezdá, je taky komik.

John Travolta

Travolt´ák, dobrý tanečník a umí hrát i pěkné slizáky, ale ve skutečnosti je to gentleman se smyslem pro sebeironii.

Louis de Funès

Tenhle chlapík mi zpříjemnil moje dětství a mládí. Nejen jako četník Kryšot, komisař ,Žuvér", ale i jako Otec Jákob a další humorné postavičky. Mám ráda tyhle smutné komiky:-)

Pierre Richard

Nezapomenutelný ve filmech s typicky francouzským humorem dodal jim své specifické kouzlo, řekla bych, že bez něj by nebyl film,, Velký blondýn s černou botou " vůbec natočen.

Bill Murray

,,Muž,který věděl příliš málo " mně rozesmával celý film, jen co se objevil.

Hugh Grant

Tenhle chlap mi nebyl vůbec sympatický, když jsem viděla film ,,Čtyři svatby,jeden pohřeb" vůbec jsem nechápala jeho humor, až ve filmu Deník Bridget Jonesové mně uchvátila jeho ironie a už jsem propadla jeho kouzlu.

Alan Alda

,,Příští rok ve stejnou dobu "vlastně v těch filmech to je jen on - hluboce lidský člověk, který umí kouzelně uniknout ze stereotypu.